Η Regina Rengis: Μας αποκαλύπτει τις θεραπείες που προτιμούν οι σταρ για να διατηρήσουν την επιδερμίδα τους φρέσκια και υγιή!

Η ιδιοκτήτρια του Regina Rengis και του Uderm, Regina Rengis σε μια μίνι συνέντευξη στο youweekly.gr. Δείτε το video!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor

Η Regina Rengis, ιδιοκτήτρια του Regina Rengis και του Uderm μας υποδέχτηκε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της και μας αποκάλυψε την πλούσια γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πάρτε μια μικρή γεύση από τη συνέντευξη που μας παραχώρησε και μάθετε τα πάντα για την επιτυχημένη πορεία της ιδιοκτήτριάς του αλλά και για τις ποιοτικές και απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες του Regina Rengis και του Uderm, που βρίσκονται στην καρδιά της Καλλιθέας.

Η Regina Rengis μας αποκαλύπτει τη φιλοσοφία της για μια φρέσκια και υγιή επιδερμίδα!

Μια μίνι συνέντευξη με την ιδιοκτήτρια του Regina Rengis και του Uderm ήταν η αφορμή για να ανακαλύψουμε το μενού υπηρεσιών του χώρου αλλά και όλες τις θεραπείες, επεμβατικές ή μη, που παρέχονται εδώ.

Regina Rengis

Πως ξεκινήσατε; Μιλήστε μας λίγο για τη δική σας επαγγελματική πορεία...

Ξεκίνησα σπουδάζοντας μακιγιάζ στη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου. Στη συνέχεια και αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου εκεί ασχολήθηκα με το ημιμόνιμο μακιγιάζ και στη συνέχεια με τα extensions βλεφαρίδων. Λίγο αργότερα και έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες των πελατών μου εστίασα στο αισθητικό κομμάτι και σε συνεργασία με έναν δερματολόγο έδωσα έμφαση και στις υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής.

Ποιά ήταν η έμπνευση πίσω από το Regina Rengis;

Αρχικά μέσα από το Reggina Rengis ξεκινήσαμε από το μακιγιάζ, ενώ στη συνέχεια επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, που έχει διάρκεια από 1-2 χρόνια και μετά στα extensions βλεφαρίδων.

regina rengis

Ποιά είναι η φιλοσοφία του Regina Rengis και του Uderm;

Βασική μας φιλοσοφία είναι να διατηρήσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά της γυναίκας και να μην τα αλλοιώσουμε. Στόχος μας είναι να διατηρούμε τη νεανικότητα μιας γυναίκας προσφέροντάς της μια υγιή και φρέσκια όψη. Ειδικότερα, στο Regina Rengis μια γυναίκα μπορεί να κάνει extensions βλεφαρίδων και ημιμόνιμο μακιγιάζ, ενώ στο Uderm προάγεται η δερματική υγεία και στόχος μας είναι να έχουμε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

uderm

Τι θεραπείες μπορεί να βρει κάποιος στο Uderm;

Εκτός από το botox, στο μενού υπηρεσιών μας έχουμε μεσοθεραπείες, skin boosters, peelings και ενέσιμα υαλουρονικά που μας βοηθούν να σχηματίσουμε γωνίες κοψίματα κ.λπ. Ακόμη διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από peelings, αλλά και θεραπείες για βαθύ καθαρισμός προσώπου με ατμό και με διαμάντι. Σε όλα αυτά προσθέστε τη μοναδική θεραπεία hydrafacial, το dermapen και το RF (τις ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη προσώπου και σώματος). Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι μια από τις καινοτομίες του χώρου μας είναι και το hyaluronic pen, μια συσκευή που εγχύει υαλουρονικό οξύ στα χείλη χωρίς τη χρήση βελόνας με τη δύναμη της κρούσης.

uderm

Υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία που ξεχωρίζετε;

Ναι, το laser Αλεξανδρίτη. Πρόκειται για laser τελευταίας τεχνολογίας που απευθύνεται σε όλους τους φωτότυπους. Με το συγκεκριμένο laser έχουμε οριστική λύση στο πρόβλημα της τριχοφυΐας όλες τις εποχές του χρόνου ακόμη και εάν είμαστε σκουρόχρωμοι ή ακόμη και μαυρισμένοι.

uderm

Ας μιλήσουμε για το προσωπικό του χώρου...

Το προσωπικό μας εξειδικεύεται στις υπηρεσίες που παρέχονται εδώ. Έτσι, ο κάθε υπάλληλος εξατομικευμένα ειδικεύεται στις υπηρεσίες που παρέχει. Οπότε μιλάμε για έμπειρο προσωπικό με απόλυτη εξειδίκευση στις εκάστοτε υπηρεσίες που παρέχονται.

Πόσο προσιτές και ελκυστικές για τη μέση γυναίκα είναι οι υπηρεσίες σας;

Γενικά οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές και προσπαθούμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε λογικές τιμές. Επίσης, εάν μια γυναίκα επιλέξει μια υπηρεσία που πρέπει να επαναλάβει τότε μπορεί να γίνει μια καλύτερη τιμή με τη μορφή πακέτου. Γενικά δεν προωθούμε τα πακέτα στο χώρο μας όμως εάν χρειάζεται μια υπηρεσία να επαναληφθεί τότε υπάρχει μια έκπτωση που κάνουμε.

uderm

Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Αυτή τη στιγμή στο Regina Rengis προσφέρουμε ότι πιο καινούργιο υπάρχει στις υπηρεσίες που παρέχονται πάντα με γνώμονα την ποιότητα. Από την άλλη στο Uderm η αγάπη του κόσμου ως προς εμάς μας κάνει να γινόμαστε καλύτεροι. Έτσι, φέρνουμε νέες τεχνολογίες, μηχανήματα και γενικά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αισθητική ιατρική.

INFO

Regina Rengis & Uderm: Διεύθυνση: Σιβιτανίδου 6, Καλλιθέα, τηλ. 21 0958 3504.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ στη σελίδα της Regina Rengis και του Uderm για να ενημερωθείτε και να κλείσετε τα ραντεβού σας προκειμένου να είστε όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια!