Στο περιοδικό People μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης τόσο για το νέο του επαγγελματικό βήμα όσο και για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Έλλη Κοκκίνου.

Στα social media έχεις ανεβάσει φωτογραφίες με τη σύντροφό σου. Νιώθεις πιο ασφαλής πλέον και το κάνεις αυτό;

Πάντα νιώθω ασφαλής. Δεν έχω στο μυαλό μου να προκαλέσω και η Έλλη είναι επίσης τέτοιος άνθρωπος. Έτυχε δύο φορές επειδή ήμασταν σε καλή φάση.

Έχει ωριμάσει η σχέση;

Δεν είναι πως έχει ωριμάσει. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα είμαστε στην ίδια φάση. Είμαστε πολύ καλά. Απλά είμαστε και πιο άνετοι, Δεν έχουμε στο μυαλό μας τι θα πει ο κόσμος, γιατί πολύ απλά δεν μας νοιάζει.

Η ίδια έχει δηλώσει πως η σχέση σας της έχει τονώσει το ηθικό και πως αισθάνεται καλύτερος άνθρωπος. Εσένα σε ποια κομμάτια πιστεύεις πως σε βοήθησε;

Με τιμά απίστευτα που μια γυναίκα σαν την Έλλη λέει αυτά τα πράγματα για εμένα. Εκείνη με έχει βοηθήσει πολύ σε πολλούς τομείς. Δίπλα της θεωρώ πως έχω βελτιωθεί ως άνθρωπος. Και εννοείται την ευχαριστώ. Όπως εγώ της έχω δώσει κάποια πράγματα, έτσι κι έχω πάρει από αυτήν. Και για αυτό είμαστε τόσο καιρό μαζί και συνεχίζουμε πολύ καλά, επειδή πάντα έχουμε να δώσουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Περνάμε πολύ καλά, γελάμε πολύ, που είναι το πιο σημαντικό.

Φαντάζομαι πως ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της απόστασης.

Ναι. Και για άλλη μία φορά έδειξε το σπάνιο χαρακτήρα της. Με στήριξε επειδή ήξερε ότι αυτό ήταν το καλύτερο για την καριέρα μου, στάθηκε δίπλα μου και ήταν από τους πρώτους που μου είπε «έφυγες». Δεν προσπάθησε να με κρατήσει. Εννοείται πως αυτό το εκτιμώ, γιατί, αν κάτι δεν είμαι, είναι αχάριστος. Αυτό μου το έχει μάθει η οικογένειά μου. Την ευχαριστώ, γιατί το περισσότερο βάρος έπεσε σε εκείνη, εγώ έκανα απλά την επιλογή κι εκείνη με στήριξε.

loading...