Από το περιοδικό You και την Τζώρτζια Συρίχα.

Δύο μήνες ήταν αρκετοί για να καταλάβουν πως ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλον και πως ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU είναι ξανά μαζί, μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε να απολαμβάνουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το καφεδάκι με φίλους στη Βουλιαγμένη.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε για το ταξίδι με τον Σταθοκωστόπουλο; Τα ξαναβρήκαν τελικά;

259473

Το ζευγάρι, που για κάποιους μήνες ζούσε χωριστά, θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του, καθώς και οι δύο μετά το χωρισμό τους ήταν πολύ στενοχωρημένοι. “Ο Βασίλης δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά και να ενδιαφέρεται για εκείνη, σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να τη χάσει”, είπε στο YOU φίλος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος επιβεβαιώνει την είδηση της επανασύνδεσης και δηλώνει πως το ζευγάρι τράβηξε μια κόκκινη γραμμή σε όλα εκείνα που τους χώρισαν. Το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν, σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, έκανε ο νεαρός επιχειρηματίας που δεν σταμάτησε στιγμή να πολιορκεί την Κατερίνα και να της ζητά να τα ξαναβρούν. Εκείνη, ωστόσο, στην αρχή είχε ενδοιασμούς, ήταν πληγωμένη και δεν άκουγε κουβέντα… “Πάνω στο θυμό της έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί με τον Βασίλη στην Γλυφάδα, τον αγαπούσε και πληγώθηκε”, τονίζει στο YOU φίλος του ζευγαριού που τους ζει καθημερινά.

259493

Δείτε ακόμη: Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλος: Tαξίδι μαζί και προσπάθειες επανασύνδεσης!

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ο Βασίλης και η Κατερίνα έφαγαν μαζί σε ένα από τα εστιατόρια της οικογένειας με θέα την Ακρόπολη. Κάτω από το φως το κεριών και με κόκκινο κρασί ήρθαν ξανά πιο κοντά, εκείνος της ψιθύρισε λόγια αγάπης και αιώνιας πίστης, λόγια που την έκαναν να συγκινηθεί και να ξεσπάσει σε λυγμούς, αφού ο έρωτάς της για εκείνον είναι αδιαπραγμάτευτος. Τώρα και οι δύο κάνουν μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω τα παλιά, μάλιστα εκτός από το ταξίδι που έκαναν μαζί στο Λονδίνο τα Χριστούγεννα, τις επόμενες μέρες η Κατερίνα, σύμφωνα πάντα με το φιλικό τους περιβάλλον, θα επιστρέψει στο σπίτι όπου έμεναν μαζί στα νότια προάστια…

Δείτε ακόμη: Αποκλείεται! Δεν μπορεί να είναι αυτή η Κατερίνα Καινούργιου – Δείτε την φωτογραφία και θα καταλάβετε!

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί: 

COVER_139.indd

loading...