Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι από τα ζευγάρια της showbiz που κατά καιρούς έχουν κλιθεί να δώσουν απαντήσεις για την διαφορά της ηλικίας τους αλλά και τα συχνά δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.Το ζευγάρι γνωρίζει πλέον πολύ καλά να προστατεύει τον μικρό τους Βασίλη, αλλά και τον μεγάλο γιο της τραγουδίστριας, ενώ βασικός στόχος του είναι να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αγγελική Ηλιάδη λατρεύει τα social media, αφού μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μπορούμε α δούμε στιγμές και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Μάλιστα σε ένα από τα πρόσφατα Instagram stories της τραγουδίστριας είχαμε την ευκαιρία να δούμε το σαλόνι του σπιτιού της. Φωτογραφίζοντας τον μικρό της Βασίλη σε ώρα παιχνιδιού, η Αγγελική Ηλιάδη μας αποκάλυψε τον χώρο που περνά η οικογένεια χαλαρές αλλά και έντονες στιγμές της καθημερινότητας τας.Δείτε τις φωτογραφίες από το Instagram της Αγγελικής Ηλιάδη:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απίστευτη ανατροπή στο Rising Star! Έμεινε εκτός παιχνιδιού για… 1% – Δεν το πίστευαν οι κριτές…

Στα δικαστήρια Γιάννης Λάτσιος – Νάντια Μπουλέ! Ποιοι τους μήνυσαν και γιατί;

Η δημόσια ειρωνεία της Μίνας Αρνούτη για την οικογένεια Παντελίδη! «Στο τέλος θα γίνει και κάτι στ’αλήθεια και δεν θα τους πιστεύουν!»

loading...