Σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου πως έχει πάει με άντρα, με τους εγχώριους celebrities να μη διστάζουν να τοποθετηθούν δημόσια σε αυτό. Τώρα μάλιστα, ο Σταμάτης Γονίδης φρόντισε να πετάξει τα καρφιά του στον Δήμαρχο Στυλίδας λέγοντας πως «ο άλλος πάλι που είπε πως το ψάρι ψήνεται και από τις δυο πλευρές… Αυτή την απάντηση τη δίνεις μόνο όταν φοβάσαι να μην το πουν οι άλλοι για σένα. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να λες κάτι τέτοιο!», ανέφερε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly!».

Γιατί θεωρείται λάθος ένας άνθρωπος κατά την πορεία της ζωής του έχει κάνει έρωτα με ανθρώπους και των δύο φύλων;
Γιατί το παιδί σκέφτεται «δεν μπορεί να έκανες εμένα με τη μαμά μου και έπειτα να πήγες με άντρα». Μπορεί κάποιος να νιώθει τόσο υπερήφανος γι’ αυτό ώστε να το πει στο παιδί του;

Ποια η άποψη σου για το σύμφωνο συμβίωσης όσον αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και τη δυνατότητα που μπορεί να τους παρέχει να υιοθετούν παιδιά;
Να κάνουν οικογένεια. Έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει. Το μόνο που δεν μου κολλάει, αν θες, είναι ο ρόλος που παίζουν οι γονείς του ίδιου φύλου. Ποιος είναι ο μπαμπάς και ποιος η μαμά; Αυτό το παιδί που θα μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον κάποια στιγμή θα θελήσει να κάνει οικογένεια. Όλα από τα παιδικά μας βιώματα δεν εξαρτώνται; Από την άλλη, επειδή οι γκέι είναι γρήγοροι στο μυαλό και έξυπνοι, μπορεί να κάνουν ένα παιδί θαύμα… Μέσα στις επιλογές του όμως θα είναι και η ομοφυλοφιλία.

Αν σου έλεγε ένα από τα παιδιά σου ότι είναι γκέι, πως θα αντιδρούσες;

Θα το δεχόμουν γιατί είναι παιδί μου και το αγαπώ. Θα το συμβουλεύω όμως να μη χρησιμοποιεί την ιδιαιτερότητα του ως προτέρημα, να είναι σωστός άνθρωπος και να αγαπά τους συνανθρώπους του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Γκλέτσος ξαναχτυπά: «Δεν ήταν μόνο μια…» : Πόσες φορές έχει πάει με άντρα;

«Ο Γκλέτσος πήγε με άντρα για να πάρει bonus!» – Σοκαριστική αποκάλυψη από πασίγνωστο δημοσιογράφο!

Αποκάλυψη πασίγνωστου ηθοποιού: «Δεν έχει πάει μόνο ο Γκλέτσος με άντρες… Πρώτος εγώ το είχα παραδεχτεί!»

loading...