Οι νέες δηλώσεις του γοητευτικού ζεν πρεμιέ που θα συζητηθούν.
Οι δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα έχουν απασχολήσει όσο ποτέ άλλοτε τα media. Αυτή τη φορά, ο Άνθιμος Ανανιάδης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Down Town» της Κύπρου και μίλησε στην Βένια Καραγιάννηγια την εξάρτησή του από το σεξ.

«Είχα στο Λος Άντζελες, αλλά, εντάξει, δεν πήγα και σε κλινική αποτοξίνωσης! (γελάει). Έχω την αίσθηση της αυτοσυντήρησης. Όμως το σεξ είναι σαν το νερό κι εκεί είναι η πρωτεύουσα του one night stand. Υπάρχει μια ελευθερία. Αν συμφωνήσουμε σε αυτό που θέλουμε μπορούμε να προχωρήσουμε στο σεξ την ίδια βραδιά, κάτι που στην Ελλάδα για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει λίγο παραπάνω χρόνο. Η σχέση όμως που είχα με κράτησε μακριά από τις ακρότητες», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ακόμα, ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά. «Παλιά, όταν ήμουν μικρός, αλλά είναι κάτι που δεν με αφορά! Νομίζω πως είμαι σαν τον Οβελίξ που έπεσε στη χύτρα και είναι πάντα δυνατός. Εγώ έχω πέσει στη χύτρα της ενέργειας και του ενθουσιασμού, οπότε τα ναρκωτικά δεν με φτιάχνουν. Δεν τα χρειάζομαι για να κάνω κεφάλι. Είμαι από μόνος μου έτσι», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Όσο για το αν υπάρχει κάτι που λείπει από τη ζωή του αλήθεια, επεσήμανε «Δεν μου λείπει τίποτα αυτή τη στιγμή, νιώθω πλήρης. Κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και βρίσκομαι εκεί που θα ήθελα να είμαι. Στην Αμερική είναι αλλιώς, υπάρχει ένα σύστημα, μια βιομηχανία στην οποία αν ταιριάζεις και σε γουστάρουν προχωράς. Και στην Ελλάδα θα έκανα πράγματα. Απλά ήθελα μια άλλη ζωή να εξερευνήσω. Εκεί έβγαλα λεφτά αλλά έχασα κιόλας. Όταν πήγα στην Αμερική μέσα σε ένα χρόνο έχασα όσα λεφτά είχα βγάλει και κοιμόμουν σε καναπέδες φίλων μου. Δεν έκανα και δουλειές του ποδαριού για να επιβιώσω, δεν ζήτησα λεφτά από τους δικούς μου. Όμως τα πράγματα μετά ήρθαν καλά».

faysbook.gr

loading...