Ο Πέτρος Κουσουλός παρά την πρόταση από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έμεινε στον τηλεοπτικό αέρα την ώρα της συνέντευξης του Δήμου Βερύκιου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν την περασμένη χρονιά στο ραδιόφωνο του Alpha και αποτέλεσαν το ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής «Happy Day». Ωστόσο από τη νέα σεζόν ο Δήμος Βερύκιος συνεργάστηκε με τον Σπύρο Λάμπρου και ο Πέτρος Κουσουλός έγινε ο νέος συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε ακόμη: «Κλείνουν τον Alpha επειδή δεν έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ» – Απίστευτη βόμβα του Βερύκιου – Tι στοιχεία έδωσε;

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να ρωτήσει στον αέρα τον δημοσιογράφο για το τι συνέβη τότε με τον πρώην συνεργάτη του και οι δρόμοι τους χωρίστηκαν…
«Είναι θέμα χημείας. Εγώ θέλω δίπλα μου μαχητές. Η δουλειά που κάνω έχει πάθος. Αν δεν έχει πάθος, δεν μπορώ. Δηλαδή θέλω να δένομαι με τον άλλον, να ζυμώνομαι. Ο δημοσιογράφος τραβάει του λιναριού τα πάθη στο ρεπορτάζ. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί καταρχάς και έχει την τύχη να προέρχεται από μία πάρα πολύ καλή οικογένεια. Η φύση τον προίκισε με ένα ωραίο σκαρί που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη δουλειά μας. Η τηλεόραση όμως δεν είναι κατά τη γνώμη μου μόνο εικόνα. Όποιος εμπλέκεται με την τηλεόραση πρέπει να έχει κι άλλα χαρίσματα κι αυτά τα χαρίσματα, αυτό εδώ το…»

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ο… ωραίος του Alpha Πέτρος Κουσουλός αποκαλύπτεται: «Τα one night stands τα ονομάζω σχέση!»

loading...