Η αποκάλυψη προκάλεσε σοκ!  Λίγες  μόλις ημέρες αφότου μήνυσε τον γνωστό ηθοποιό για το θάνατο της 28χρονης, ο πρώην σύζυγός της ισχυρίζεται πως έβαλε τέρμα στη ζωή της εξαιτίας του.  Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος από την αυτοκτονίας της Καθριόνα Γουάιτ, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της, τρεις ημέρες αφότου χώρισε από τον χολιγουντιανό ηθοποιό, όμως ο πρώην σύζυγός της εμφανίζεται αποφασισμένος να ρίξει φως στο θάνατό της. Γι΄αυτό και αποκαλύπτει πως αυτοκτόνησε εξαιτίας του.

Σύμφωνα με το TMZ, o Μπάρτον υποστηρίζει πως η 28χρονη οδηγήθηκε στην αυτοκτονία καθώς είχε ανακαλύψει ότι έχει κολλήσει έρπη και γονόρροια από τον ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε να το κρατήσει κρυφό, κάτι που εκείνη έκανε!

Μάλιστα, ο Μπάρτον φέρεται να έχει στα χέρια του σημείωμα της αδικοχαμένης make up artist στο οποίο του γράφει πως, μετά το χωρισμό από τον Κάρεϊ και επειδή έχει αυτά τα νοσήματα, δεν θα μπορούσε να βρει άλλο σύντροφο!

Μέχρι στιγμής, ούτε ο διάσημος ηθοποιός, ούτε κάποιος εκπρόσωπός του, έχουν σχολιάσει όσα γράφονται σοκάροντας τους πάντες.

 

loading...