Με αφορμή την εκστρατεία κατά του body shaming, της ντροπής για το σώμα μας, που φυσικά και δεν είναι τέλειο, η Μαρία Κορινθίου, φωτογραφήθηκε δίχως ρετούς και απαντά σε όσους την κρίνουν για τα παραπανίσια κιλά! 

Δείτε ακόμη: Δεν φαντάζεσαι τι κάνουν στο κρεβάτι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης! (PHOTO)

«Κατά διαστήματα δεν νιώθω καλά με το σώμα μου. Έχω διαπιστώσει πως αυτό πηγάζει από το πόσο καλά είμαι με τον εαυτό μου, με την ψυχολογία μου. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να κάνεις πλεονεκτήματα τα μειονεκτήματα που νιώθεις πως έχεις. Και όταν έχεις αυτοπεποίθηση, δεν σε νοιάζει καν το βάρος σου. Αυτή την περίοδο νιώθω πολύ καλά με μένα. Όλα όσα ειπώθηκαν για το σώμα μου δεν με άγγιξαν καθόλου. Όσο μεγαλώνει μια γυναίκα, συμφιλιώνεται περισσότερο με τον εαυτό της.

Δείτε ακόμη: Τι αποκάλυψε ο σύζυγός της: Η Μαρία Κορίνθιου δεν είναι χριστιανή ορθόδοξη αλλά….

Μια περίοδο που ήμουν χάλια ψυχολογικά ήταν αυτή της εγκυμοσύνης ‒ και δεν είχε καθόλου να κάνει με τα κιλά που πήρα. Είχε να κάνει με τις ορμόνες και τις αλλαγές στη ζωή μου. Ένιωθα πως έπεφτα στα βαθιά και με ενοχλούσαν τα πάντα. Δεν ήμουν ευχαριστημένη με τίποτα και δεν ένιωθα καλά με μένα. Μετά ισορρόπησα πάλι. Με την εικόνα μου είχα θέματα σε πολύ μικρότερη ηλικία ‒ με ενοχλούσε που είχα μεγάλο ποπό. Τώρα πια το θεωρώ προτέρημα. Ο σύζυγός μου (σ.σ. Γιάννης Αϊβάζης) ούτε καν ασχολείται με τα κιλά μου. Με εκτιμάει, με σέβεται και με αγαπάει όπως ακριβώς είμαι. Γιατί να αλλάξω; Έτσι με πήρε!» είπε στο people, ένθετο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»!

Δείτε ακόμη: Δάκρυσε η Μαρία Κορινθίου on camera μιλώντας για το … παιδί της

loading...