​Τα αίτια θανάτου του Παντελή Παντελίδη από το μοιραίο τροχαίο έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας- νεκροτομής.

Όπως αποδεικνύεται και από τα έγγραφα της ιατροδικαστικής έκθεσης, που παρουσλιασε το Star, οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα χτυπήματα στον αυχένα ήταν τα σοβαρά τραύματα, από τα οποία προήλθε ο θάνατος του.

Στα σχέδια που έχουν συμπεριληφθεί στην ιατροδικαστική έκθεση, φαίνονται τα σημεία του σώματος στα οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Σχέδιο 1ο: Είναι δυο παράλληλα τραύματα στο δεξιό μέρος του κεφαλιού και απέχουν μεταξύ τους 4 εκατοστά.

1

Στην ωμοπλάτη υπάρχουν ακόμα δυο τραύματα, με απόσταση 4 εκατοστών μεταξύ τους, που προήλθαν από τα σίδερα του στηθαίου μετά την πρόσκρουση του τζιπ.

2

Η ιατροδικαστική έκθεση παρουσιάζει  τα αίτια θανάτου που οφείλονται στις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Και σε αυτή την παράγραφο αναφέρεται ως οδηγός ο Παντελής Παντελίδης.

Ακόμη, στην έκθεση αναφέρονται και άλλα σημαντικά στοιχεία, όπως το ότι ο τραγουδιστής έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μάλιστα η καρδιά του δημοφιλή καλλιτέχνη ζύγιζε 527 γραμμάρια.

Ο Παντελίδης απαγορευόταν να πίνει!

Στην έκθεση που δημοσιεύει η εφημερίδα «Real News», επισημαίνεται πως «ο θάνατος του Παντελεήμονα Παντελίδη επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων”, που προκλήθηκαν από το σιδερένιο τμήμα του στηθαίου, το οποίο διαπέρασε ολόκληρη τη μηχανή του πολυτελούς τζιπ και τον χτύπησε μέσα στην καμπίνα, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής, Χαρά Σπηλιοπούλου περιγράφει τον Παντελή ως έναν άνδρα «καλής θρέψης, άρτιας σωματικής διάπλασης», ο οποίος φορούσε «μαύρη μπλούζα με κοντό μανίκι, αθλητική φόρμα χρώματος μαύρου, κάλτσες και μποτάκια».
Μάλιστα από τα τραύματα που προκλήθηκαν η μπλούζα που φορούσε σκίστηκε στον δεξιό ώμο, στην πλάτη και σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά. Στο σώμα του μάλιστα εντοπίστηκαν «χώμα και χαλίκια».

Η ιατροδικαστής περιγράφει με λεπτομερή σκίτσα ότι ο Παντελής είχε δύο τραύματα στο δεξιό τμήμα του κεφαλιού, παράλληλα μεταξύ τους σε απόσταση τεσσάρων εκατοστών από το αυτί μέχρι τον κρόταφο. Επίσης είχε δύο παράλληλα τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη με μήκος τεσσάρων εκατοστών περίπου, ενώ στο κεφάλι του υπήρχε «συμπιεστικό κάταγμα στο δεξιό βρεγματικό οστό, το οποίο συνεχίζεται στο δεξιό κροταφικό οστό και καταλήγει στο ινιακό οστό».

Η εικόνα επίσης της καρδιάς του τραγουδιστή φαίνεται ότι προβλημάτισε την ιατροδικαστή, η οποία επισημαίνει ότι έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια. Μάλιστα, στις παρατηρήσεις της, η συντάκτρια της ιατροδικαστικής έκθεσης αναφέρει ότι “η μυοκαρδιοπάθεια είναι μια πάθηση του καρδιακού μυός οφειλόμενη σε κληρονομικούς παράγοντες ή επίκτητα αίτια, δηλαδή τοξικές ουσίες – οινόπνευμα”.

Δείτε το σχετικό έγγραφο στο Youweekly.gr:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παντελής Παντελίδης: Τι βρέθηκε πεταμένο στο κάθισμα του οδηγού και προκαλεί συγκίνηση;

Μυοκαρδιοπάθεια: Τι ακριβώς είναι η ασθένεια που έπασχε ο Παντελίδης και τι μπορεί να προκαλέσει

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του! Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή…

loading...