Ο πολύς ο κόσμος δεν το γνώριζε αλλά ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιάννης Λιάγκας είχε σταθεί στο παιδί του κάτι παρπάνω από πατέρας… Ήταν πατέρας και μάνα μαζί! Ήταν ο άνθρωπος που κυριολεκτικά μόνος του ανέθρεψε το παιδί του, το διαπαιδαγώγησε και του έδωσε όλα τα εφόδια για να παλέψει στην κοινωνία! Ο Γιώργος πάρα πολλές φορές έχει μιλήσει για τον αγώνα που έδωσε ο πατέρας του για τον ίδιο αλλά και για το διαζύγιο που πήραν οι δικοί του όταν ήταν μικρός, που μέχρι και σήμερα τον έχει σημαδέψει.

Το τελευταίο γεύμα τους...
Το τελευταίο δείπνο του Γιωργου,της Φαίης με τον πατέρα του παρουσιαστή…

Αυτό όμως που πραγματικά ελάχιστοι γνωρίζουν και σας αποκαλύπτει σήμερα το Youweekly.gr, ήταν η τρυφερή σχέση που είχε ο Γιάννης Λιάγκας με την νύφη του Φαίη… Η παρουσιάστρια δεν τον αγαπούσε απλά, τον λάτρευε! Δεν υπήρχε η τυπική σχέση πεθερού και νύφης, ήταν μια σχέση πατέρα και κόρης! Ο Γιάννης Λιάγκας στα μάτια της Φαίης δεν έβλεπε απλά την γυναίκα του γιου του αλλά την πραγματική του κόρη… Ήταν τέτοιο το δέσιμο τους που η Φαίη δεν υπήρχε μέρα που να μην τον πάρει τηλέφωνο και να μην τον ρωτήσει πως είναι και τι κάνει…

264647
Το τελευταίο δείπνο του Γιωργου,της Φαίης με τον πατέρα του παρουσιαστή

Το πένθος που έχει πέσει στην οικογένεια Λιάγκα είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλο! Ο Γιώργος έχασε τον άνθρωπο που όχι απλά τον αγαπούσε αλλά τον λάτρευε… Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια….

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απαρηγόρητη η Φαίη Σκορδά για τον χαμό του πεθερού της!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του! Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή…

Η Ελένη Φουρέιρα για πρώτη φορά απαντά για το κέρατο στον Σαμαρά και τις άκομψες ερωτήσεις του Ουγγαρέζου…

loading...