Με κοντομάνικο θα ψήσουν το αρνί οι περισσότεροι την Κυριακή του Πάσχα 2016 σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας καθώς ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα καλός και θα ευνοεί εκδρομές και εξόδους.

Όπως προβλέπει μετεωρολόγος Νίκος Καντερές στο Newsit.gr, ο καιρός θα είναι σύμμαχος όσων επιλέξουν να ταξιδέψουν.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες (Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη) να είχαμε βροχές και ψύχρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ωστόσο από σήμερα φαίνεται πως αλλάζει η κατάσταση με τον καιρό να δείχνει…καλοκαίρι.

Ήδη από σήμερα ο καιρός εμφανίζεται βελτιωμένος με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και τη λιακάδα να κυριαρχεί σε όλη τη χώρα. «Όσοι προτίθενται από σήμερα να φύγουν για τις γιορτές του Πάσχα ο καιρός θα είναι σύμμαχος τους», μας λέει ο κ. Καντερές.

Αναλυτικότερα τις επόμενες μέρες ο καιρός θα παρουσιάσει την εξής εικόνα:

Μεγάλη Πέμπτη

Ο καιρός θα είναι αρκετά καλός με θάλασσες χωρίς μποφόρ και με ιδανικές καιρικές συνθήκες στην ηπειρωτική χώρα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σχετική άνοδο.

Μεγάλη Παρασκευή

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα μας τα χαλάσει καθώς αναμένονται βροχές και συννεφιές κυρίως στην βόρεια κεντρική και δυτική Ελλάδα. Οι βροχές θα είναι παροδικές και δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση όσων επιλέξουν να ταξιδέψουν.

Μεγάλο Σάββατο

Ο καιρός βελτιώνεται και θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας. Πιθανή θεωρείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι θερμοκρασίες θα είναι σε υψηλά επίπεδα.

Κυριακή του Πάσχα

Με ήλιο θα σουβλίσουν το αρνί τους, θα τσουγκρίσουν τα αυγά και θα ετοιμάσουν το πασχαλινό τραπέζι στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ίδια εικόνα με το Μεγάλο Σάββατο με υψηλές θερμοκρασίες και λιακάδα αναμένεται και την Κυριακή του Πάσχα σε όλη την Ελλάδα.

Δευτέρα του Πάσχα

Την Δευτέρα όπου αναμένεται η επιστροφή των περισσότερων φαίνεται πως ο καιρός θα χαλάσει στη Βόρεια Δυτική και Ανατολική Ελλάδα με πτώση της θερμοκρασίας. Η αλλαγή του καιρού θα είναι πρόσκαιρη με βροχές, ενώ θα έχουμε σχετική πτώση της θερμοκρασίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φοβερή και αναλυτική πρόγνωση καιρού μέχρι και την ημέρα του Πάσχα απο τον Θοδωρή Κολυδά!

Πώς θα περάσουν τα Ζώδια τις ημέρες του Πάσχα! by MagicF’Ariel…

Βάλε φαντασία και φτιάξε την Πασχαλινή σου λαμπάδα με 2 μόνο υλικά!

 

loading...