Μετά την παραίτηση του κ.Καϊμακάμη ο νεός δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, κ.Χαράλαμπος Λυκούδης, έστειλε μία επίσημη επιστολή για να ξεκαθαρίσει τον σκοπό και την επιθυμεία της οικογένειας για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, για να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού τους…

ΟΛΗ η επιστολή του δικηγόρου:

«Αποκλειστικός σκοπός της οικογένειας Παντελίδη είναι η εύρεση της ουσιαστικής αλήθειας σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Με σοβαρότητα, με ευπρέπεια, με ήθος θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Όσα κακόβουλα εντέχνως διαχέονται έχουν στόχο να πλήξουν τη μνήμη του Παντελή και να θίξουν την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειας.

Είναι προφανές ότι έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη που είναι η μόνη αρμόδια για την συλλογή και αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων της υπόθεσης.

Κάνουμε έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους να παραμερίσουν τυχόν σκοπιμότητες και να συνδράμουν στην αποκάλυψη της αλήθειας. Όποια κι αν είναι αυτή. Μόνον τότε θα αναπαυθεί η ψυχή του Παντελή».

Να σας υπενθυμίσουμε πως η ίδια η οικογένεια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook ενημέρωσε την αλλαγή του δικηγόρου… (Δείτε εδώ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη – Είχε αναλάβει την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, Λαζαρίδη!

Έξαλλος ο Χάρης Λεμπιδάκης με τα νέα δεδομένα από τις τοξικολογικές του Παντελίδη- «Είναι ΑΔΥΝΑΤΟ…»

loading...