Το τραγούδι «Δε χρωστάω, όλα τα `χω πληρωμένα/κι άλλα τόσα, κι άλλα τόσα χαρισμένα» ξεσήκωσε τον πρώην υπουργό, που… δεν πήγε μόνο από υποχρέωση στον χορό των αστυνομικών, αλλά το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του

Είναι ένα από τα πρόσωπα που τον τελευταίο χρόνο απασχολεί την επικαιρότητα, αρχικά όταν δέχθηκε να συμμετάσχει στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αποδεχόμενος την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και κατόπιν όταν, αφού αποχώρησε, προχώρησε σε συνταρακτικές καταγγελίες για όσα συνέβαιναν όσο ήταν υπουργός.

Δείτε ακόμη: Το ζεϊμπέκικο της Αθηνάς Οικονομάκου που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ο λόγος για τον Γιάννη Πανούση, τον καθηγητή εγκληματολογίας που πάντα ξεχωρίζει για το θάρρος των λόγων και των έργων του. Αυτή τη φορά όμως, βλέπουμε την ανθρώπινη πλευρά του δημοσίου προσώπου, που επιλέγει να το… ρίξει έξω! Η αφορμή δόθηκε στον ετήσιο χορό των αστυνομικών υπαλλήλων, όπου ο Γιάννης Πανούσης συμμετείχε, όπως αναφέρει το protothema.gr, αντίθετα με τον νυν υπουργό Νίκο Τόσκα που δεν παραβρέθηκε. Όπως φαίνεται από το βίντεο που κυκλοφόρησε μετά την βραδιά εκείνη, ο κύριος Πανούσης δεν πήγε μόνο «για να βγάλει την υποχρέωση» στο χορό, αλλά το… ευχαριστήθηκε με την ψυχή του!

Ποια μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό από το τσιφτετέλι που χόρεψε ο υπουργός στην πίστα του κέντρου, παρέα με αιθέριες υπάρξεις που… προσπάθησαν να συναγωνιστούν τα λικνίσματά του! Μάλιστα ο πρώην υπουργός ξεκίνησε το χορό του πάνω στο τραπέζι του, για να συνεχίσει κατόπιν στην πίστα, ενώ ακούγονται οι ήχοι λαϊκών ασμάτων όπως το «δε χρωστάω» και οι «αμαρτίες».

Δείτε ακόμη: Ο αισθησιακός χορός της Κατερίνας Στικούδη – Το βίντεο που αναστάτωσε όλο το Instagram!

Δείτε ακόμη: Θα μείνετε άφωνοι! Δείτε με ποιον τραγουδιστή έχει σχέση η Βίκυ Κάβουρα!

loading...