Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ήρθε στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Erotica. Η Τσιτσιολίνα με την επίσκεψή της στη χώρα μας έδωσε μερικές συνεντεύξεις και αποκάλυψε άγνωστες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Μιλώντας στο περιοδικό People, μας γνώρισε τον κούκλο 23 χρονο γιο της, τον Ludwig Coons, τον οποίο μάλιστα έχει βαφτίσει ένας πολύ γνωστός Έλληνας.

«Είναι 23 ετών. Έχει σπουδάσει υποκριτική και είναι ηθοποιός…Νομίζω πως είναι καλύτερο να αποφασίζει εκείνος για την καριέρα και τη ζωή του. Δεν θα ήθελα να τον κατευθύνω σε ένα δρόμο που εκείνος μπορεί και να μη θέλει να πάρει», λέει η Τσιτσιολίνα για το γιο της και ενημερώνει πως είναι αρραβωνιασμένος με τη Soraya Roselli. Εκείνη είναι 20χρονη και δουλεύει ως μοντέλο. Τα δύο παιδιά συζούν, σε άλλο διαμέρισμα. Είναι κλασική Ιταλίδα μαμά, πολύ κοντά δηλαδή στα πρότυπα των Ελληνίδων. «Κάθε φορά που παίρνει τη μηχανή του, η καρδιά μου πάει να σπάσει από την αγωνία» μου λέει. «Mamma mia, φοβάμαι! Φοβάμαι πολύ, γιατί συμβαίνουν πολλά ατυχήματα».

Δείτε τον κούκλο γιο της Τσιτσιολίνα:

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, πως ο γιος της έχει Έλληνα νονό και μάλιστα πολύ επιτυχημένο. «Ξέρεις πως ο νονός του γιου μου είναι ο Δάκης Ιωάννου; Ο Δάκης βάφτισε τον Ludwig στη Νέα Υόρκη. Είναι πολύ στενός φίλος του Jeff. Είχε έρθει με κάθε επισημότητα στην εκκλησία, μαζί με την οικογένειά του, και τον βάφτισε. Ο Δάκης με τον Ludwig έχουν επικοινωνία. Αγαπά πολύ το γιο μου και θεωρώ πως είναι πολύ καλός άνθρωπος, όπως και όλη του η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικα.

Η ίδια δεν έχει τακτική επαφή μαζί του. «Την τελευταία φορά που είχα επισκεφτεί τη χώρα σας, έμενα σε μια προεδρική σουίτα ενός ξενοδοχείου του και ήταν εξαιρετικά!» συμπληρώνει.

Ο Δάκης Ιωάννου είναι γνωστός επιχειρηματίας και ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες συλλέκτες –μάλιστα είναι προσωπικός φίλος του πρώην συζύγου της και πατέρα του Lydwig, εικαστικού Jeff Coons, έχοντας πολλά έργα τέχνης με την υπογραφή του στη συλλογή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσιτσιολίνα: Αποκάλυψε με ποιον διάσημο ηθοποιό είχε ερωτική επαφή και εκείνος έπασχε από AIDS- Ποιος είναι;Απίστευτη αποκάλυψη on air! Όταν η Τσιτσιολίνα συναντήθηκε με τον Παπανδρέου και το…λάθος!

 

loading...