Στην κάμερα του «Πρωινού», μίλησε ο Χρήστος Σιμαρδάνης όσον αφορά τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, ότι έχει έρθει σε σεξουαλική επαφή με άντρα!

Ο ηθοποιός με βάση αυτό το περιστατικό, δήλωσε πως, πρώτος εκείνος είχε αποκαλύψει πως έχει σχέσεις με το ίδιο φύλο! «Δεν είναι μόνο ο Γκλέτσος, που πηγαίνει με άντρες, είχα βγει και το είχα πει κι εγω», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε λέγοντας το πόσο μετάνιωσε που έκανε εκείνη την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή: «Το μετάνιωσα που το είπα αυτό, γιατί όπου πηγαίνω με ρωτάνε μόνο αυτό το πράγμα».

Να σας θυμίσουμε πως ο Χρήστος Σιμαρδάνης είχε αποκαλύψει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για το ίδιο φύλο λέγοντας…«Δεν μετάνιωσα που το έκανα αλλά τώρα που το σκέφτομαι δε χρειαζόταν. Παράλληλα τόνισε πως δεν ένιωσε ποτέ ρατσισμό λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων γιατί πάντα έκανε καλές παρέες…Μη νομίζετε πάντως πως επειδή είναι gay δεν έχει κατακτήσεις στις γυναίκες: «Νομίζω με την τωρινή μου εικόνα έχω περισσότερες επιτυχίες. Βγάζω και αυτό το ώριμο, και ίσως κάποιες παραπλανηθούν… Παρακαλώ προειδοποιήστε τες».

Δείτε ακόμη: «Άλλοι που έιναι ντάγκα ντούγκα δε λένε τίποτα..»: Ποιούς καρφώνει ο Σεργολούπολος με αφορμή τη δήλωση του Γκλέτσου;

Δείτε ακόμη: Η αντίδραση του Αντώνη Κανάκη για τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου! «Το μόνο που αποδεικνύει είναι…» (Video)

Δείτε ακόμη: «Και ο Κωστόπουλος έχει πάει με άντρα»: Ποιός έκανε αυτή την αποκάλυψη – βόμβα;

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τη δήλωση του Γκλέτσου που προκάλεσε ταραχή: «Δεν το είπε τυχαία, ήθελε να…»

loading...