Δύο  εβδομάδες έχουν περάσει περίπου από την ημέρα που έσκασε η είδηση του διαζύγιου του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Όπως αναφέρεται στο τελευταίο τεύχος του People, ς οι δύο ηθοποιοί κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μείνουν  δυνατοί για χάρη των παιδιών τους.

Πηγή του ζευγαριού αναφέρει πως και τα έξι παιδιά τους, έχουν ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. «Είναι τραυματική εμπειρία», περιγράφει χαρακτηριστικά στο περιοδικό. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να συνεχίζονται, όμως η πλευρά της Jolie έκανε ότι πίστευε πως θα βοηθήσει την ασφάλεια των παιδιών της.

Την ίδια ώρα πηγή από το περιβάλλον του Brad Pitt αναφέρει πως είναι συντετριμμένος από όλα όσα έχουν συμβεί και γραφτεί το περασμένο διάστημα. Μάλιστα τον έχουν στεναχωρήσει  «τόσο για τον τρόπο που έχουν λανθασμένα αναπαραχθεί τα γεγονότα, όσο για τη δυσκολία της οικογένειας να “θεραπευτεί” και να προχωρήσει».

pitΚαι τα έξι παιδιά των Brangelina προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της ζωής τους. «Δεν έφυγαν από το σπίτι που ενοικιάζουν για αρκετές ημέρες. Ήταν πολύ δύσκολο για τα παιδιά. Έχουν συνηθίσει να κάνουν πολλές δραστηριότητες και να διασκεδάζουν. Ειδικά τα μικρότερα παιδιά, δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει», εξηγεί η ίδια πηγή.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Το επεισοδιακό τετ-α-τετ Μενεγάκη-Σπυροπούλου σε γνωστό εστιατόριο στην Κηφισιά – Ποιος παρενέβη για να μην πιαστούν στα χέρια;

«‘Εχω κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας» – Οι δύσκολες ώρες γνωστού τραγουδιστή

«Αυτό το μωρό ήρθε όταν ήμασταν με τον Δημήτρη σε…»: H αποκάλυψη της Φωτεινής Ψυχίδου για την εγκυμοσύνη της που μας κούφανε

Τα καλύτερά μας σήμερα

Μην το απατήσετε γιατί θα την πατήσετε: Αυτό το ζώδιο δεν συγχωρεί την απιστία! Θα σας κάνει τη ζωή δύσκολη

Δεν έχεις χρόνο το πρωί; Κάνε ένα από αυτά τα 10 χτενίσματα σε 1’

Η πιο ανατρεπτική δίαιτα! Χάσε 5 κιλά σε 4 μέρες τρώγοντας … πατάτες!

loading...