Η κόρη του Πέτρου Φυσσούν, Αννια, εδώ και 12 χρόνια έχει γίνει μοναχή και έχει πάρει το όνομα Πορφυρία.

«Η κόρη του Πέτρου, όταν αποφάσισε να γίνει μοναχή, έθεσε έναν όρο: Οτι μόνο αν συμφωνούσε ο πατέρας της θα πήγαινε στο μοναστήρι. Κι εκείνος φανταστείτε σε τι δίλημμα βρέθηκε. Όμως, της έδωσε την ευχή του κι εκείνη ακολούθησε τον δρόμο της» ανέφερε στην ομιλία του ο πατέρας Βασίλειος, ο οποίος ήταν ο πνευματικός του ηθοποιού.

Αποφεύγοντας τους φωτογράφους και τις κάμερες με κινηματογραφικό τρόπο φυγαδεύτηκε από τον ιερό ναό, μέσα σε μια Mercedes. Την ώρα που μια κυρία ζητούσε από τους φωτογράφους να απομακρυνθούν, απασχολώντας τους εντέχνως, μια ανθρώπινη ασπίδα βοήθησε τη νεαρή μοναχή να μπει στο αυτοκίνητο με αστραπιαίες κινήσεις. Είχε νωρίτερα φτάσει στον ναό από την πλαϊνή πόρτα, συνοδευόμενη από καλόγριες της μονής της Εύβοιας όπου έχει αφιερωθεί.

Δέχτηκε στωικά και με αγάπη τα συλλυπητήρια του κόσμου, που δεν ξεπέρασαν τα 50 με 60 άτομα. Μάλιστα, η νεαρή καλόγρια, η οποία τραβούσε συνεχώς το μαντίλι χαμηλά κρύβοντας τα μάτια της, μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της, η οποία έφυγε πέρυσι από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Επιστήμης, της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη (Βίντεο)

Το μήνυμα άνεργης τηλεθεάτριας στην Ελένη Μενεγάκη που συγκίνησε! (Βίντεο)

Βαρύ πένθος για πασίγνωστο τραγουδιστή -Έχασε την μητέρα του

loading...