Η απώλεια αυτή την τσάκισε. Σαράντα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος παππούς της και η Θωμαή Απέργη δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του λατρεμένου της παππού και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό κείμενο:

«Θυμάμαι, ήταν ένα πρωινό Φεβρουαρίου ή Μάρτη όταν σε είδα στο γνωστό καφενείο που σύχναζες. Ήσουν προσηλωμένος σ’ ένα εξονυχιστικό κοίταγμα.. τους πάντες και τα πάντα!!! Μόλις μας είδες με τη μαμά έκανες ένα λακωνικότατο νεύμα – όσο γλαφυρά κι αν προσπαθήσω να το περιγράψω στο γραπτό λόγο δεν θα καταφέρω να πλησιάσω καν αυτή τη χαρακτηριστικά δωρική σου πρόσκληση-που μεταφράζεται να κάτσουμε για καφέ μαζί σου. Σε πλησιάσαμε, καθόσουν μόνος σου κι εγώ με μιας έσκυψα να σε φιλήσω και να σ’ αγκαλιάσω. Ευθύς αμέσως εσύ ανταπάντησες με τη γλώσσα του σώματός σου να μου λέει ευθαρσώς «εσείς οι νέοι μόνο για αγκαλιάσματα και φιλιά είστε, εμάς δε μας έμαθαν έτσι, γι’ αυτό ο κόσμος πάει κατά διαόλου..» Ανέκαθεν ήξερα τις αντιδράσεις σου σ’ αυτές τις εκδηλώσεις όμως με τα χρόνια η «ενόχλησή» σου ήταν για μένα μια ασυναίσθητη επιβεβαίωση ότι όλα βαίνουν καλώς. Έτσι λοιπόν σου είπα ότι βιαζόμαστε πάρα πολύ γιατί δε θα προλαβαίναμε την τράπεζα και φύγαμε κακήν κακώς. Λοιπόν παππού.. δε θα το πιστέψεις, εκείνη τη στιγμή η άλλη φωνούλα που κατοικοεδρεύει στο κεφάλι μου μου πέταξε: «καλά ….καλά Θωμαή μια μέρα θα τον νοσταλγείς αυτό τον καφέ με τον παππού σου και θα ναι αργά..» Φυσικά έκανα του κεφαλιού μου και συνέχισα τις δουλειές μου.
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που σε είδα όρθιο, ακμαίο όπως θα σε θυμάμαι πάντα.
Είμαι πολύ τυχερή γιατί 2 μήνες στην εντατική σου είπα όσα δεν σου είπα ποτέ σαν εγγονή σου, πόσο σ’ αγαπώ, ότι είχες δίκιο όταν μου έλεγες για όοοολους αυτούς τους κινδύνους που ελλοχεύουν και άλλα πολλά.. χάρηκα που στο παραδέχτηκα και ας μην ήσουν σε θέση να απαντήσεις. Τώρα 40 μέρες αφότου έφυγες νιώθω μια ανακούφιση σε αποχαιρέτησα όπως ήθελα.
Όλα αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας- σαφώς δεν έχω πρόθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ο παππούς μου έφυγε πλήρης ημερών, γεννήθηκε και πέθανε μάγκας- για να διατρανώσω ένα μοναδικό πράγμα. Αγκαλιάστε τους ανθρώπους σας, ζήτησε συγγνώμη, παλέψτε γι’ αυτούς, μοιραστείτε τα συναισθήματα σας, αφιερώστε τους χρόνο, χτίστε τις γέφυρες και γεφυρώστε τα χάσματα.. πείτε Σ Α ΓΑΠΩ.. δεν είναι πολύ αργά.. μέχρι να είναι πολύ αργά…»

Θυμάμαι, ήταν ένα πρωινό Φεβρουαρίου ή Μάρτη όταν σε είδα στο γνωστό καφενείο που σύχναζες. Ήσουν προσηλωμένος σ’ένα εξονυχιστικό κοίταγμα.. τους πάντες και τα πάντα!!! Μόλις μας είδες με τη μαμά έκανες ένα λακωνικότατο νέυμα- όσο γλαφυρά κι αν προσπαθήσω να το περιγράψω στο γραπτό λόγο δεν θα καταφέρω να πλησιάσω καν αυτή τη χαρακτηριστικά δωρική σου πρόσκληση-που μεταφράζεται να κάτσουμε για καφέ μαζί σου. Σε πλησιάσαμε, καθόσουν μόνος σου κι εγώ με μιας έσκυψα να σε φιλήσω και να σ’αγκαλιάσω. Ευθύς αμέσως εσύ ανταπάντησες με τη γλώσσα του σώματός σου να μου λέει ευθαρσώς «εσείς οι νέοι μόνο για αγκαλιάσματα και φιλιά είστε, εμάς δε μας έμαθαν έτσι, γι’αυτό ο κόσμος πάει κατά διαόλου..» Ανέκαθεν ήξερα τις αντιδράσεις σου σ’αυτές τις εκδηλώσεις όμως με τα χρόνια η «ενόχλησή» σου ήταν για μένα μια ασυναίσθητη επιβεβαίωση οτι όλα βαίνουν καλώς. Έτσι λοιπόν σου είπα οτι βιαζόμαστε πάρα πολύ γιατί δε θα προλαβαίναμε την τράπεζα και φύγαμε κακήν κακώς. Λοιπόν παππού.. δε θα το πιστέψεις, εκείνη τη στιγμή η άλλη φωνούλα που κατοικοεδρεύει στο κεφάλι μου μου πέταξε: «καλά ….καλά Θωμαή μια μέρα θα τον νοσταλγείς αυτό τον καφέ με τον παππού σου και θα ναι αργά..» Φυσικά έκανα του κεφαλιού μου και συνέχισα τις δουλειές μου. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που σε είδα όρθιο, ακμαίο όπως θα σε θυμάμαι πάντα. Είμαι πολύ τυχερή γιατί 2 μήνες στην εντατική σου είπα όσα δεν σου είπα ποτέ σαν εγγονή σου, πόσο σ’ αγαπώ, οτι είχες δίκιο όταν μου έλεγες για όοοολους αυτούς τους κινδύνους που ελλοχεύουν και άλλα πολλά.. χάρηκα που στο παραδέχτηκα και ας μην ήσουν σε θέση να απαντήσεις. Τώρα 40 μέρες αφότου έφυγες νιώθω μια ανακούφιση σε αποχαιρέτησα όπως ήθελα. Όλα αυτά τα μοιράζομαι μαζί σας- σαφώς δεν έχω πρόθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ο παππούς μου έφυγε πλήρης ημερών, γεννήθηκε και πέθανε μάγκας- για να διατρανώσω ένα μοναδικό πράγμα. Αγκαλιάστε τους ανθρώπους σας, ζητήσε συγγνώμη, παλέψτε γι’αυτούς, μοιραστείτε τα συναισθηματά σας, αφιερώστε τους χρόνο, χτίστε τις γέφυρες και γεφυρώστε τα.χάσματα..πείτε Σ Α ΓΑΠΩ.. δεν είναι πολύ αργά..μέχρι να είναι πολύ αργά…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης THOMAI APERGI (@thomaiapergiofficial) στις

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Συγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του: «Το αιμάτωμα έδειξε ότι έχω…»

Το αγγελάκι της Victoria’s Secret παντρεύτηκε στη Μύκονο! Δείτε φωτογραφίες από την παραμυθένια τελετή

Πάθαμε πλάκα! Η Ιωάννα Λίλη μας συστήνει την…. δίδυμη αδελφή της

Τα καλύτερά μας σήμερα

Απόκτησε μοναδικά προϊόντα για να αντιγράψεις το look της Σαρλίζ Θερόν!

Αποκάλυψη: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Λιάγκα στο «Πρωινό»

Συγκλονιστικό βίντεο! Τρένο κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα και σταματά δευτερόλεπτα πριν πατήσει περαστικό

loading...