Η Μαίρη Μπάρκουλη είναι η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη και αυτή που ήταν δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές! Ο χαμός του ηθοποιού ήταν κάτι που γκρέμισε την ζωή και την ψυχή της, όμως επειδή έχει και ένα παιδί, τον Νίκο, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της δυνατή. Πολλοί ήταν εκείνη που πριν αλλά και μετά τον χαμό του Ανδρέα Μπάρκουλη, την κατέκριναν…μίας από αυτούς και η τραγουδίστρια Καίτη Γκρέι όπου είχε πει «Δεν του αξίζει του Ανδρέα να είναι με τέτοια γυναίκα….»

Ξεσπάει σε δάκρυα η χήρα του Ανδρέα Μπάρκουλη και αποκαλύπτει τι της είπε πριν πεθάνει: «Μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα και να…»

Έτσι λοιπόν η Μαίρη Μπάρκουλη, μέσα από την εκπομπή «αποκαλυπτικά» απάντησε σε όλους αυτούς αλλά ξέσκισε δημοσίως και την Καίτη Γκρέι λέγοντας: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε το μόνο που θέλω να κάνω σε όλους αυτούς είναι να τους φτύσω, αλλά ούτε αυτό δεν αξίζουν! Και τι μου λέτε ρε παιδιά για την Καίρη Γκέι; Εκείνη το λέει γιατί μάλλον νευρίασε που δεν πήρε εκείνη τον Ανδρέα Μπάρκουλη. Τα ίδια έλεγε και για την Βάσω, την γυναίκα του Καζατζίδη όταν πέθανε… » – Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr;

Συγκλονιστικό! Ο γιος του Μπάμπη Λαζαρίδη περιγράφει πρώτη φορά την δολοφονία του πατέρα του και πώς το αντιμετώπισε…

Λίτσα Πατέρα: Αποκαλύπτει το άλλο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη… έτσι όπως την ξέρει εκείνη!

Τα σχόλια του Μένιου Φουρθιώτη για διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά και η ατάκα για το….τρίτο πρόσωπο: «Ο Γιώργος έβγαλε γρήγορα το…»

loading...