Κρίσιμη η σημερινή συνάντηση από την οποία είτε θα δοθεί παράταση είτε το MEGA θα περάσει σε άλλη εποχή και διοίκηση…! Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης όμως η μία πλευρά, αυτή των μετόχων, εμφανίζεται διχασμένη με αποτέλεσμα να κορυφώνεται η αγωνία των εκατοντάδων εργαζομένων!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Mega!

Μέσα στις επόμενες ώρες είναι προγραμματισμένη να γίνει συνάντηση της «Τηλέτυπος Α.Ε.» με τις τράπεζες και στην οποία θα ζητηθεί επίσημα η παράταση έως τις 7 Απριλίου, που θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων με σκοπό να αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. «Λάδι στη φωτιά» όμως στις διαπραγματεύσεις αυτές φαίνεται ότι βάζει η πλευρά ενός εκ των μετόχων, του Φώτη Μπόμπολα, που σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε διαταγή πληρωμής στο MEGA ζητώντας μέρος των οφειλών του τηλεοπτικού σταθμού προς την εταιρεία παραγωγής του, την ΑΝΩΣΗ.

Βέβαια όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα κείμενα, οι οφειλές του τηλεοπτικού σταθμού προς την εταιρεία παραγωγής ήταν μία από τις βασικές αιτίες καθυστέρησης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των μετόχων καθώς η πλευρά Μπόμπολα είχε ζητήσει μέρος από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις στην ΑΝΩΣΗ. Λίγες ώρες όμως πριν από την κρίσιμη διαπραγμάτευση με τις τράπεζες, όπως αναφέρει το newsit, η πλευρά των μετόχων εμφανίζεται διχασμένη και αυτό, δύσκολα θα κριθεί θετικά από τις τράπεζες.

Δείτε ακόμη: Το κράξιμο στην Τσανακλίδου για την αντίδρασή της στο εξώφυλλο με τους πρόσφυγες: «Η Τσανακλίδου φοβήθηκε το…»

Δείτε ακόμη: Στον ανακριτή η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου – Κόντεψε να καταρεύσει!

Δείτε ακόμη: Ο Λαζόπουλος τα «έχωσε» στους δημοσιογράφους για τις δηλώσεις του για τους ανάπηρους! Απίστευτο ξέσπασμα on air! (Βίντεο)

loading...