Μια νέα και άκρως δελεαστική πρόταση έγινε στο πετυχημένο ζευγάρι. Τους προσφέρουν ένα πραγματικά χρυσό συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσουν σε διαφήμιση και όταν ακούσετε το ποσό θα μείνετε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λοιπόν», πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δέχθηκαν μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από γνωστή εταιρία σούπερ μάρκετ.

Πιο συγκεκριμένα, τους προτάθηκε ένα εξωπραγματικό ποσό, περίπου 500.000 ευρώ για να υπογράψουν συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την συγκεκριμένη αλυσίδα, προκειμένου για τα επόμενα δύο χρόνια να πρωταγωνιστούν στα τηλεοπτικά σποτ της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας.

Υπάρχει, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του περιοδικού, και ο εξής όρος, που προβληματίζει το ζεύγος: Η εταιρεία ζητά τόσο από τον Γιώργο όσο και από τη Φαίη να μην προχωρήσουν για τα επόμενα δύο χρόνια σε καμία άλλη συμφωνία για διαφήμιση οποιουδήποτε προϊόντος.

Δείτε ακόμη: Η συγκινητική εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – Πότε θα γίνει η κηδεία

Δείτε ακόμη: Απαρηγόρητη η Φαίη Σκορδά για τον χαμό του πεθερού της!

Δείτε ακόμη: Γνωστή παρουσιάστρια ξεσκίζει Λιάγκα-Σκορδά: «Λένε ότι θέλουν και προσβάλλουν κόσμο!»

loading...