Έβγαλαν μαχαίρια. Μπορεί μέχρι πρότινος να είχαν την εικόνα μιας πραγματικά δεμένης και ευτυχισμένης οικογένειας, όμως πρόσφατα έγιναν μαλλιά κουβάρια. Και αιτία δεν ήταν άλλη από τον… Βαλάντη. Όπως σας ενημερώσαμε ο γιος του Γιάννη Πάριου Θανάσης Βαρθακούρης μέσα από τα social media, εκτόξευσε τα πυρά του προς τον Βαλάντη (Δείτε εδώ τι έχει γίνει), δείχνοντας πως του κρατούσε μανιάτικο τα όσα είχε πει για τον πατέρα του.

Κάτι που, όπως φάνηκε μόνο με καλό μάτι δεν είδε ο αδελφός του Θανάση, Χάρης Βαρθακούρης. Ο Χάρης μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, όχι μόνο ξεκαθάρισε τη θέση του, αλλά «άδειασε» ξεκάθαρα τον αδερφό του. Όπως άφησε να εννοηθεί θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός πως ο Θανάσης δεν σεβάστηκε το βαρύ όνομα που κουβαλά και «ξεκατινιάστηκε» δημόσια, εμπλέκοντας έτσι όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Συγκεκριμένα με αφορμή την «παγκόσμια ημέρα αδερφών», ο Χάρης δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του μαζί με τα 4 παιδιά του γράφοντας μεταξύ άλλων «να θυμίσω οτι τα αδέρφια, εκτός πολλών άλλων, μοιράζονται και το επίθετό τους. Όταν λοιπόν, φερειπείν, κάποιος κάνει δημοσίως μια χαζομάρα, πρέπει να σκέφτεται ότι παίρνει στο λαιμό του κι άλλους, κυρίως την οικογένεια του. Δηλαδή, αν βγει ο μικρός μας αδελφός (sorry bro) και πει, πχ, «ζήτω ο Τσίπρας», δηλαδη κάτι ανεύθυνο και παράλογο, την άλλη μέρα θα γράψουν κάποιοι «ο Βαρθακούρης είπε ζήτω ο Τσίπρας», εννοείται πως δεν θα γράψουν το μικρό όνομα και δεν θα μπορεί κανείς να επιρρίψει ευθύνες διότι θα έχουν δίκιο αφού αυτός που το είπε λέγεται όντως Βαρθακούρης. Έλα, όμως, που, στην προκειμένη, θα το λουστώ και θα το υποστώ εγώ! Συμπέρασμα, εύκολο και λογικό (αν μη τι άλλο): όταν αδέλφια φέρουν επίθετο «βαρύ», οφείλουν να σκέφτονται πριν εκφραστούν δημοσίως, διότι εκθέτουν ΚΑΙ το επίθετο ΚΑΙ, πολύ περισσότερο, αυτόν που τους το έδωσε…». Αν και στη συνέχεια τροποποίησε την ανάρτησή του, αφαιρώντας το κομμάτι που «άδειασε» τον αδερφό του, όπως φαίνεται η σχέση τους πλέον είναι τεταμένη. Δείτε την ανάρτηση του Χάρη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

varthakouris1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η κηδεία του πατέρα του Λιάγκα – Εκτός εκπομπής και σήμερα Φαίη – Γιώργος!

Πένθος για πασίγνωστο τραγουδιστή! Έφυγε από την ζωή η γυναίκα του – Ο λόγος για τον…

Καταραμένη φτώχεια! Το «δράμα» της πάμπλουτης Ευγενίας Νιάρχου και τα ταξίδια της στην Ανατολή

loading...