Φημίζεται για τον αιχμηρό της λόγο, κάτι που απέδειξε για ακόμη μια φορά. Την πιο σκληρή κριτική της στην Ελένη Μενεγάκη άσκησε μέσω ενός κειμένου της που δημοσιεύτηκε στο Down Town η Αφροδίτη Γραμμέλη προκαλώντας έκπληξη.

«Μόνο την Ελένη στο μεροκάματο δεν θα δούμε και αυτό είναι σίγουρο. Τη βλέπουμε χειμώνα στην οθόνη τελάλη προϊόντων σε βαθμό τέτοιο που σχεδόν έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά στην εκπομπή της. Ήταν λάθος ο πόθος της να πουλήσει, που έχασε την αίσθηση κινδύνου και αυτοτραυματίστηκε.Λογικά φέτος θα προσπαθήσει να το μαζέψει. Το κατάλαβε έστω και καθυστερημένα ακόμη και η ίδια. Φυσικά αυτό θα ισχύσει σε ότι αφορά στον τηλεοπτικό χώρο και χρόνο. Γιατί σε ό,τι αφορά στη μενεγάκειο αυτοκρατορία, εκεί το «πουλάω άρα υπάρχω» είναι το απόφθεγμα το οποίο θα τη συνοδεύει μέχρι τη συνταξιοδότηση. Και για να ακριβολογούμε, το μοναδικό προσόν και εφόδιο της τηλεπερσόνας».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Είμαι αμαρτωλός! Έχω πατήσει και τις δέκα εντολές»: Η αποκάλυψη γνωστού τηλεοπτικού προσώπου που θα συζητηθεί

Λιώσαμε! Δείτε την πιο τρυφερή φωτογραφία της Καλομοίρας με τα παιδιά της

Ποιος Παππάς; Δείτε τον νέο σύντροφο της Josephine και θα καταλάβετε

Τα καλύτερά μας σήμερα

Ριζικός καθαρισμός εντέρων! Καμία ασθένεια δεν αντέχει αυτή τη συνταγή

4 βήματα για να φτιάξεις στην εντέλεια τη γραμμή του eyeliner!

Μείναμε άφωνοι! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Άρη Πλασκασοβίτη στην πιο αριστοκρατική συνοικία της Αθήνας και θα ξετρελαθείτε

 

loading...