Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην εκπομπή της με πολύ ανεβασμένη διάθεση και με πολλή όρεξη.
Ήταν, άλλωστε, για εκείνην ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια που έχει περάσει μαζί και με τη μικρή Μαρίνα στην αγκαλιά της και όλη της την οικογένεια στο πλευρό της. Αυτό που χρειαζόταν, πριν πέσει στη δουλειά ήταν μια τελευταία απόδραση στην αγαπημένη της Άνδρο, δυο μέρες ηρεμίας μαζί με τον σύντροφο της, Ματέο Παντζόπουλο.

Η απόφαση πάρθηκε την τελευταία στιγμή, αν και η Ελένη έλεγε και ξανάλεγε τις τελευταίες μέρες στους συνεργάτες της πόσο πολύ της λείπουν ήδη τα Άχλα. Μπορεί να πέρασε εκείτο μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της, όμως δεν τα χορταίνει ποτέ και στην πραγματικότητα το όνειρα της πλέον, όπως η ίδια το έχει εξομολογηθεί στους πολύ δικούς της ανθρώπους, είναι να μπορούσε να ζήσει εκεί μόνιμα με την οικογένεια της, το Ματέο και τα τέσσερα παιδιά της.

Όταν το είπε του Ματέο, εκείνος φυσικά ενθουσιάστηκε όπως αναφέρει το Ciao. Άλλωστε, γι αυτόν η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού η τουριστική του μονάδα είναι ακόμα οε λειτουργία, αλλά ακόμα κι όταν κλείσει για το χειμώνα, θα έχει πολλές δουλειές να κάνει μέχρι να επιστρέψει μόνιμα στα Μελίσσια. Οι δυο τους έφυγαν από τη Ραφήνα, όπως πάντα, με το πλοίο της γραμμής, αφήνοντας τα παιδιά της Ελένης και τη μικρή Μαρίνα σία σίγουρα χέρια της μητέρας της παρουσιάστριας.

gossip-tv.gr

loading...