Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Youweekly.gr το καρδιοχειρουργικό κέντρο Ωνάσειο, σήμερα έδωσε το πράσινο φως, μετά από πολύωρη αναμονή, για να φύγει η Ντένια από την Ελλάδα και να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ. (Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομοκείου)

Το ταξίδι της κοπέλας ξεκίνησε και μαζί και η ελπίδα για την θεραπεία της. Η Ντένια πέταξε σήμερα για την Βοστώνη, ώστε να νοσηλευτεί σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και να θεραπευτεί από την σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά από την οποία πάσχει.

Η μεταφορά της έγινε με ειδικό lear jet-ασθενοφόρο, ιδιωτικής εταιρείας, το οποίο διαθέτει τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα, ώστε η Ντένια να φτάσει στον προορισμό της με ασφάλεια.

Στο αεροσκάφος, εκτός από το σύζυγο και άλλους συγγενείς της κοπέλας, βρίσκονται δύο ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εξειδικευμένο σε τέτοιου είδους μεταφορές.

Στο αεροδρόμιο που θα φτάσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, θα την περιμένουν οι ιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βοστόνης και με ασθενοφόρο θα την μεταφέρουν κατευθείαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από τους ιατρούς στο αεροδρόμιο, θα βρίσκονται ομογενείς της Αμερικής, που θα βοηθήσουν την οικογένεια Παράσχη, κατά τη διαμονή της στην Βοστόνη.

Δείτε ακόμη: Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες της Ντένιας Παράσχη μόνο στο Youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντένια Παράσχη: Η δημοσιογράφος του Youweekly.gr περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές μέσα από το Ωνάσειο.

 

 

loading...