Την προηγούμενη βδομάδα έγινε μια αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη που σχολιάστηκε αρκετά. Η συνάδελφός του, Κατερίνα Χέλμη, μιλώντας στην εκπομπή στα «Καλά Καθούμενα» μίλησε για την εμπειρία της με τον Αλέκο Αλεξανδράκη σε ένα γύρισμα όταν έπρεπε να τον φιλήσει στο στόμα και είχε πει «Με φίλησε και τους είπα ότι μύριζε το στόμα του από τα τσιγάρα».

Ωστόσο, η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις. Η κυρία Γαληνέα μιλώντας στην εφημερίδα Freddo ξέσπασε και είπε: «Τι ντροπή… Λυπάμαι για λογαριασμό της…τέτοιες φράσεις, τέτοιες λέξεις δεν λέγονται ούτε όταν ο άλλος είναι στη ζωή. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει φύγει».

«Ο τρόπος που εκφράζεται ο καθένας δείχνει ποιος είναι. Ο Αλέκος δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Ο Αλέκος έλαμπε και μοσχοβόλαγε. Τέτοιες δηλώσεις δεν αγγίζουν τον μεγάλο Αλέκο Αλεξανδράκη. Δεν ξέρω πώς να μιλήσω για τέτοιες δηλώσεις. Δεν χωράνε στο δικό μου μυαλό» συμπλήρωσε οργισμένη.

Ενώ όταν πληροφορήθηκε πως η δήλωση αυτή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ίδια σχολίασε: «Λυπάμαι. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θέλω ούτε να ακούσω ποτέ άλλοτε τέτοια πράγματα για τον Αλέκο. Τον πιο ευγενή και καλοπροαίρετο άνθρωπο του ελληνικού κινηματογράφου. Τον άνθρωπο που μόνο καλό έκανε και ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Λυπάμαι…».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κι όμως! Γερμανού – Καλίδης μετά την κόντρα τους βρέθηκαν στο πλατό! Πώς αντέδρασαν;

Αυστηρώς ακατάλληλο! «Αυτή είναι γαμ@@@…» – Τα απίστευτα… βρισίδια της Καινούργιου on air – Τι συνέβη

Η απόπειρα αυτοκτονίας Έλληνα ηθοποιού λόγω… ερωτικής απογοήτευσης!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ