Πριν από μερικές βδομάδες ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο και έσπειρε τον πανικό με μια δήλωσή του. Είπε οτι έχει πάει με άντρα, λέγοντας την χαρακτηριστική φράση «το ψάρι ψήνεται  και από τις δυο πλευρές» και από τότε ολόκληρη η showbiz έπεσε να τον φάει! Κάποιοι επιβράβευσαν το θάρρος του να πει δημοσίως κάτι τέτοιο, ενώ άλλοι σοκαρίστηκαν.

O Απόστολος Γκλέτσος χθες το βράδυ βρέθηκε στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» και αναφέρθηκε στην επίμαχη δήλωσή του. Πώς εξηγεί την αποκάλυψή του; Είχε σκεφτεί τις αντιδράσεις; Απαντάει σε όλα και κάνει μια δήλωση ακόμα πιο πικάντικη για το… ψάρι που φαίνεται πως το έψησε παραπάνω από μια φορές!

«Ήταν μία πολιτική ρήση. Είχε μία αγνότητα και μία ιερότητα. Είναι πολιτική κουβέντα. Δεν είναι μία κουβέντα για να γελάσουμε ή για να πάρουμε δημοσιότητα. Ούτε πλάκα έκανα. Το είπα πολύ σοβαρά. Δεν με ρώτησε κανένας. Μόνος μου το είπα », τόνισε ο Δήμαρχος Στυλίδας.

Στην περίφημη ατάκα για το ψάρι αναφέρθηκε επίσης ο Απόστολος αποκαλύπτοντας οτι δεν πήγε μόνο μια φορά με άντρα: «Αυτό ήταν μάθημα μαγειρικής. Το είπα ως σεφ!… Το σωστό ψήσιμο είναι σαν το μαντού, θέλει επανάληψη…»

Δείτε όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για την επίμαχη δήλωσή του:

Δείτε ακόμη: «Ο Γκλέτσος πήγε με άντρα για να πάρει bonus!» – Σοκαριστική αποκάλυψη από πασίγνωστο δημοσιογράφο!

Δείτε ακόμη: «Για έναν άντρα του φτάνει μια τρύπα για να περάσει καλά»!: Ποιός διάσημος είπε αυτή την ατάκα ως απάντηση στον Απόστολο Γκλέτσο;

Δείτε ακόμη: Ράδιο Αρβύλα: Τρόλλαραν τον Απόστολο Γκλέτσο για τη συνέντευξή του στον Κωστόπουλο με ένα απίστευτο βίντεο!

loading...