Τι απαντά ο τραγουδιστής στις αρνητικές κρητικές προς το πρόσωπό του;
Ο Παντελής Παντελίδης, μην έχοντας αλλάξει στο παραμικρό από τη ξαφνική τεράστια επιτυχία του, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό  «Down Town» και, μεταξύ άλλων, απάντησε σε όλους αυτούς που διαδίδουν ότι καβάλησε το καλάμι.

Κρυφοκοιτάει την απλή ζωή; «Θέλω να κάνω όλα αυτά τα πράγματα που έκανα προτού να γίνω γνωστός και το θέμα της αναγνωρισιμότητας να έχει να κάνει μόνο με τη δουλειά μου. Δεν θέλω να αλλάξει η καθημερινότητά μου. Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο όταν με ρωτάει κάποιος, «πώς και δεν την έχεις ψωνίσει;». Γιατί να την ψωνίσω; Να νιώσω ανώτερος από αυτό που ήμουν πριν; Ή να αρχίσω με αυτούς που χαιρετιόμασταν και μιλούσαμε πριν, να τους το παίζω σταρ; Αυτό είναι που μου φαίνεται παράξενο. Το να αλλάξεις και όχι να μην αλλάξεις», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Τον αγγίζουν τα κακά σχόλια; «Θα πουν κακά πράγματα για σένα, για παράδειγμα, εκατό άνθρωποι; Αλλά όταν έχεις στο μυαλό σου αυτό το ένα εκατομμύριο ας πούμε που σε αγαπάει και τρελαίνεται πώς να δώσεις βάση στους εκατό;», επεσήμανε ο ίδιος.

faysbook.gr

loading...