Τη λένε Ντέμη Φιντιρίκου και τη «συνέλαβαν» αγκαζέ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Είναι αυτή ο νέος έρωτας του; Τι λέει η ίδια.

Λίγους μήνες μετά το διαζύγιο-εξπρές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη Τζίνα Μοσχολιού, οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον δημοσιογράφο με -άγνωστη για τον κόσμο- μελαχρινή γυναίκα να περπατάει αγκαζέ στο κέντρο της Αθήνας.

Η γυναίκα που συνοδεύει ο Μπογδάνος είναι η Ντέμη Φιντιρίκου, δημοσιογράφος και υπέυθυνη καλεσμένων της εκπομπής τηςΚωνσταντίνας Σπυροπούλου, μέχρι την περασμένη σεζόν συνεργάτιδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια μέσα από τη δουλειά και έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους μία ζεστή φιλιά.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται  συνοδεύονται από το παρακάτω: «… δεν ξέρουμε αν, λόγω του παρορμητικού χαρακτήρα του δημοσιογράφου, θα έχει κάποια διαφορετική συνέχεια. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, μάλλον είμαστε μπροστά σε ένα νέο ειδύλλιο!».

Η ίδια η Ντέμη Φιντιρίκου, παρόλα αυτά αρνήθηκε οποιαδήποτε άλλη σχέση εκτός της φιλικής με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

thetoc.gr

loading...