Η μητρότητα της ταιριάζει γάντι. Ο ερχομός της κόρης της Ισμήνης άλλαξε μια για πάντα τη ζωή της Μαρίας Κορινθίου πλημμυρίζοντάς την ευτυχία. Η ηθοποίος αν και έχει δημιουργήσει με τον Γιάννη Αιβάζη μια υπέροχη οικογένεια δεν σχεδιάζει να τη μεγαλώσει. Για πρώτη φορά μάλιστα μιλώστας στην εφημερίδα Real life, εξήγησε τους πραγματικούς λόγους.

«Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, αλλά αν έρθει, θα είναι καλοδεχούμενο. Δεν είναι λόγω κούρασης. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και όλα αυτά μου έχουν μείνει ως κατάλοιπα. Αυτή τη στιγμή βλέπω τα μωρά και τα «λιμπίζομαι», αλλά ταυτόχρονα, ασυναίσθητα, μου έρχονται όλα αυτά που έζησα και με φρενάρουν», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Ενώ  πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είμαστε οι επιλογές μας, οι αποφάσεις μας, τα «όχι» και τα «ναι» μας. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα γινόταν αν επέλεγα κάτι άλλο. Όταν κάνω τις επιλογές μου, είμαι πολύ προσεκτική. Μπορεί να φαίνομαι αυθόρμητος άνθρωπος, αλλά δεν είμαι καθόλου. Όταν έμεινα έγκυος, ήμουν 28 χρόνων και σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου. Έπρεπε να αποφασίσω αν θα κάνω οικογένεια ή όχι. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα πολύ συνειδητά»

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Είδε κάμερες και βγήκε! Η στιγμή που η Ελένη Λουκά έκανε ντου στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης

«Το κρεβάτι μου γέμισε αίματα και…»: Σοκάρει η σύζυγος Έλληνα ζεν πρεμιέ

Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ράνια Τζίμα: Εξιτήριο από το μαιευτήριο αγκαλιά με την μπέμπα τους

Τα καλύτερά μας σήμερα

Τα πιο πρωτότυπα και οικονομικά παντελόνια των Zara! Πρόλαβε αυτό που σου ταιριάζει

Κρυολόγημα ή αλλεργία; ‘Ετσι θα ξεχωρίσετε από τι προέρχεται το συνάχι

Σε πονάει το κερί; 4 tricks για λιγότερο πόνο κατά την αποτρίχωση

loading...