Έχει δεχτεί σκληρή κριτική. Την σιωπή της έσπασε η Πέγκυ Ζήνα θέλοντας να βάλει στη θέση τους όλους εκείνους που υποστηρίζουν πως  χρησιμοποιούνται φίλτρα στις κάμερες του «X Factor» για να βγαίνει πιο… φωτεινή και, μάλιστα, την τρολάρουν στα social media σε κάθε live.

«Θα προτιμούσα να είχαν σταθεί περισσότερο σ’ αυτό που κληθήκαμε να κάνουμε. Τα φώτα και τα φίλτρα στις κάμερες είναι θέμα παραγωγής. Προσωπικά, εμφανίζομαι πάρα πολύ στην τηλεόραση εδώ και κάμποσα χρόνια. Δεν ήταν ότι δεν με είχαν δει ποτέ και τους εξέπληξε η εμφάνιση αυτή! Και όχι, δεν κουβαλούσα μαζί με την τσάντα μου κι ένα φίλτρο παρέα!» δηλώνει στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Μάλιστα τονίζει πως στην καθημερινή της ζωή κυκλοφορεί άβαφη, σε αντίθεση με τις πίστες και το talent show και καταλήγει: «θα ήθελα να σταθούν στον ρόλο μου ως κριτής, αν στέκομαι καλά τηλεοπτικά, αν είμαι ευπρεπής, ευγενική. Με γεμίζει ευθύνες αυτός ο ρόλος. Η τηλεόραση είναι δυνατό μέσο, μπαίνω μέσα στα σπίτια τους, είμαι ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να μην προσβάλω κάποιον, να μη χάσω την ψυχραιμία μου. Με χαλάει να στέκονται στα φίλτρα. Με είχαν προειδοποιήσει οι φίλοι μου, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Ρούλα Κορομηλά. «Έλα να δεις τι ωραία που είναι η τηλεόραση, μου έλεγαν»».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λιώσαμε! Η Κάτια Ζυγούλη μας δείχνει για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά του Σάκη Ρούβα

«Είσαι μ@@..»: Το σχόλιο του Ρουβά για το εκρηκτικό μπούστο της Πέγκυς Ζήνα που προκάλεσε σάλο

Πρώτη φορά: Ο Ρουβάς αποκαλύπτει το πρόβλημα του και συγκλονίζει: «Γι΄αυτό τραυλίζω όταν μιλάω…» (Βίντεο)

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ