Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και μιλώντας για τις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες στο κανάλι του ΑΝΤ1, ανέφερε και το λόγο που έληξε η συνεργασία τους. Οι ατάκες του στις σειρές έχουν γράψει ιστορία και ακόμη απολαμβάνουμε να τις βλέπουμε σε επαναλήψεις, από τις οποίες όπως αποκάλυψε παίρνει ένα μεγάλο ποσοστό.

Το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» ήταν η τελευταία δουλειά που έκανε με το κανάλι και έπειτα αποφάσισε να φύγει από τον ΑΝΤ1. «Έχω την αίσθηση ότι έχω κλείσει ένα κύκλο …Το ήξερα μέσα μου όταν έκανα το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείοότι θέλω να κλείσουμε. Κι έτσι έγινε. Προ κρίσης. Δεν με έδιωξε κάποιος. Αντίθετα, με μεγάλη δύναμη έφυγα από το κανάλι. Έφυγα γιατί είχα κόμπλεξ. Θεωρούσα ότι έπρεπε να αποδείξω στον εαυτό μου πρωτίστως και σε όλο το περιβάλλον το καλλιτεχνικό που κάποιοι έντεχνα – και μπορεί να το πίστευαν – με είχαν ονομάσει «τηλεοπτικό σταρ» ότι είμαι παιδί του θεάτρου και με αυτά τα όνειρα ξεκίνησα…», είπε μεταξύ άλλων για την απόφασή του.

Δείτε τι είπε για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 ο Χάρης Ρώμας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρώμας – Κούκουρας: To περιστατικό από το «Κωνσταντίνου & Ελένης» που δεν ήξερε κανένας – «Αναγκαστήκαμε να…»Ποιά ηθοποιός προοριζόταν για το ρόλο της «Ελένης Βλαχάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον πήρε τελευταία στιγμή η Ελένη Ράντου; Θα εκπλαγείτε!«Είμαι άθεη. Δεν βάφτισα το παιδί μου…- Σοκάρει αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός- Η δήλωση της για τον σατανισμό που μας άφησε άφωνους

loading...