Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης οτι περιμένουν παιδί, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η δημοσιογράφος του Mega Ράνια Τζίμα δείχνουν έντονα ενοχλημένοι.

«Δεν προκαλούμε, δεν δίνουμε αφορμή, δεν κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις, θέλουμε να ζήσουμε ήσυχοι την ευτυχία μας», λένε στο φιλικό τους περιβάλλον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Κακιώρη στην εφημερίδα Real..

«Όσες είναι μητέρες καταλαβαίνουν. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου αποτελεί δικαίωμά σου να αποφασίσεις εσύ πότε θα το δημοσιοποιήσεις», φαίνεται να είπε σε φιλίκό της πρόσωπο η Ράνια Τζίμα, έντονα ενοχλημένη.

Η ίδια διαψεύδει το σενάριο που τη θέλει να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της το ερχόμενο καλοκαίρι: «Η σκέψη μας είναι στο παιδί μας. Για τα υπόλοιπα περί γάμου που ακούστηκαν δεν υπάρχει συζήτηση. Αυτό που μας νοιάζει είναι να γεννηθεί το παιδί μας και να είναι καλά. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Τι δήλωσε η σύντροφος του Σακελλαρίδη για την εγκυμοσύνη της;

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη!!! Ποιοι θέλουν να τον «σκοτώσουν»;

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει θέση για τον ομοφυλόφιλο γάμο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη- Tι αποκάλυψε ο παρουσιαστής;

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη βόμβα από τον Δήμο Βερύκιο! Θα γίνει μπαμπάς ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης!

loading...