«Σε ένα τσακωμό επάνω είχα πει μια φράση τόσο προσβλητική στον άνθρωπο αυτό και με τόσο κακό τρόπο που η άμυνά του εκείνη τη στιγμή ήταν να σηκώσει το χέρι του να με χαστοκίσει. Έχω ρίξει κι εγώ ξύλο. Ευτελίστηκε η σχέση, μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε γενικά», εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, χωρίς να πει σε ποιον αναφέρεται.

Η Γερμανού φίλησε στο στόμα τον Κωστόπουλο και έγινε πανικός: «Τώρα που είσαι ελεύθερος μπορώ να…»

Ο Θέμης Γεωργαντάς, όμως, έδωσε την απάντηση στο «Πρωινό»: «Τις πιο πολλές εντάσεις σε μία σχέση τις έχεις όταν είσαι σε έναν γάμο, άρα νομίζω ότι ήταν με τον Πέτρο που υπήρχε πολύ μεγάλος έρωτας και υπάρχει ακόμα μεταξύ τους μεγάλη εκτίμηση». «Άρα παίξαν ξύλο με τον Ίμβριο», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Ναταλία Γερμανού, στην κουβέντα της με τον Πέτρο Κωστόπουλο εξομολογήθηκκε για τότε που έμεινε έγκυοος: «Ήμουν πολύ μικρή σε ηλικία, 21, δεν υπήρχε περίπτωση εκ των πραγμάτων να το κρατήσω».

Με αφορμή τις αναφορές της Ναταλίας στους άντρες μικρότερης ηλικίας με τους οποίους είχε σχέση κατά καιρούς, η Μαρία Ηλιάκη, δεν θα άντεχε να μην στάξει χολή και «φωτογράφισε» τον Μάνο Ιωάννου μέσα από τη φράση της: «Την κυνηγούν οι νεότεροι και ανερχόμενοι».

Δείτε ακόμη: Βόμβα Βερύκιου για Καινούργιου! Την ξεφτιλίζει δημόσια! Διαβάστε τι είπε…

Δείτε ακόμη: Δεν φαντάζεστε με ποια διάσημη γυναίκα είχε σχέση ο Θοδωρής Μισόκαλος πριν την Αντωνία Καλλιμούκου!

Δείτε ακόμη: Aπίστευτο ξέσπασμα του Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή: «Δεν έπρεπε να τους φυλακίσουν…Τι προσβολή!»

loading...