Ο ρόλος της μητρότητας της ταιριάζει γάντι. Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή της η κόρη της πλέει σε πελάγη ευτυχία. Εκτός όμως από απέραντη χαρά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έχει δει το άγχος της να αυξάνεται, καθώς τρέμει στη σκέψη η μικρή της Λυδία να βρεθεί αντιμέτωπη με κάποιον κίνδυνο.

Όπως παραδέχεται, έχει αντιληφθεί πως πλέον συμπεριφέρεται διαφορετικά καθώς διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. «Όταν είμαι, για παράδειγμα, βόλτα με την κόρη μου, βλέπω κάποιον να πλησιάζει και μου περνάνε διάφορες σκέψεις από το μυαλό, του τύπου «τι πάει να κάνει αυτός, θέλει κάτι από εμάς, θα μας κάνει κακό;». Είναι λίγο παράνοια όλο αυτό. Έχω την τάση να είμαι υπερπροστατευτική με το παιδί μου. Αλλά πρέπει να το σταματήσω, γιατί πάλεψα πολύ για να μην έχω φόβο στη ζωή μου», εξομολογείται στο People.

Παρότι πολλές φορές η αγωνία της χτυπά κόκκινο προσπαθεί να ελέγχει τα συναισθήματά της, αφού το τελευταίο που θέλει είναι να μεταδώσει όλες τις έγνοιες της στην κόρη της. «Τα εμπόδια που βάζουμε στη ζωή μας είναι οι φόβοι μας κι εγώ αγωνίστηκα για να τα βγάλω από τη μέση και να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Και αυτό θα ήθελα να μάθω και στο παιδί μου. Άλλωστε πιστεύω πως όσο περισσότερους φόβους έχεις, τόσο πιο μακριά από το στόχο σου βρίσκεσαι»,αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ 2 μήνες μετά την γέννα – Πώς έχασε 15 κιλά σε 10 μέρες;

«Κομμάτια» η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Ξενυχτάει για την κόρη της (Φωτογραφία)

Έκπληξη! Ποιους Έλληνες ηθοποιούς τσακώσαμε να φιλιούνται στην παραλία;

loading...