Όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr η Μίνα Αρναούτη παραμένει στον Ευαγγελισμό με τις πληγές σωματικές και ψυχολογικές να μην λένε να κλείσουν. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Με το καλημέρα» την Παρασκευή έκανε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο βάζοντας  μόσχευμα 11 εκατοστών στη δεξιά πλευρά της. Ο συνεργάτης μάλιστα της Χριστίνας Λαμπίρη  Στέφανος Κωνσταντινίδης  μιλώντας  με τους  γιατρούς μετέφερε:

«Είναι, φαντάσου, ένα μπαστούνι του γκολφ σε 11 εκατοστά, το οποίο έχει τρύπες και εκεί βάζεις μόσχευμα από την δική της πλευρά, την αριστερή, που είναι η καλή της. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη δεξιά πλευρά, το χέρι βίδες, τα πόδια βίδες και έβαλε το μόσχευμα στην περιοχή της λεκάνης. Δίνει τη μάχη του, δεν μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί λένε ότι πάει καλύτερα και θα μείνει τουλάχιστον άλλο ένα με ενάμιση μήνα στον Ευαγγελισμό. Δεν υπάρχει δεξιά πλευρά, είναι σίδερα-μοσχέυματα, σίδερα-μοσχεύματα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Οδηγούσε ο Παντελίδης!» – Στην δημοσιότητα οι καταθέσεις της Μίνας Αρνούτη και Φρόσω Κυριάκου!

Αποκλειστικό! Ξανά στο νοσοκομείο η Μίνα Αρναούτη την ώρα που η Φρόσω Κυριάκου είναι σε εξωτικές διακοπές

Μίνα Αρναούτη: «Αφήστε με να φύγω απο το νοσοκομείο» – Τι λέει για τις φωτογραφίες με τον Παντελίδη; Η νέα επέμβαση στο πόδι της!

loading...