Συγκινητική εξομολόγηση της κόρης γνωστού ηθοποιού για τη σχέση της με τον πατέρα της και για το αν είχε ποτέ την ανάγκη να αναζητήσει τον βιολογικό της μπαμπα.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου, η κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Βούρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σήμερα το πρωί και μίλησε για την σχέση της με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα η Μαρία Λουίζα αποκάλυψε πως η σχέση της με τον Γιάννη Βούρο δεν κλονίστηκε ποτέ, ακόμα και μετά το test DNA, για εκείνους ήταν να να μην συνέβη ποτέ. Όπως αποκάλυψ η ίδια, μπορεί να μην βλέπονται πολύ συχνά αλλά αγαπιούνται πολύ.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μιλά και για το αν είχε την ανάγκη ποτέ να αναζητήσει τον βιολογικό της πατέρα και “στην αρχή σκέφτηκα να μπω στη διαδικασία να τον αναζητήσω”, αναφέρει χαρακτηριστικά “αλλά μετά φοβήθηκα”.

Νιώθει ευγνομοσύνη που έχει δύο μπαμπάδες, πέρα από τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο η μητέρα της έχει φτιάξει ξανά τη ζωή της και ο άνδρας της είναι στήριγμα και για την Μαρία Λουίζα όπως εξομολογείται η ίδια.

Δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμη:

Σοκαριστικό βίντεο από το σπίτι που έπαιζε χαρτιά ο Παντελίδης! Η αποκάλυψη -βόμβα της Αρναούτη στην κατάθεσή της

Γεννητούρια στη showbiz; Αγαπημένη celebrity ανακοίνωσε τα αποτελέσματα από το τεστ εγκυμοσύνης της

Μπήκαμε στο υπέλαμπρο πάρτι γενεθλίων της Μιμής Ντενίση – Πόσο χρονών έγινε η ηθοποιός

 

loading...