Μια απροσεξία τον έστειλε στο νοσοκομείο… Ο γνωστός μάνατζερ Χάρης Σιανίδης πριν λίγες μέρες είχε ένα μικρό ατύχημα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως διαβάζουμε στην Espresso, αναγκάστηκε να κάνει ράμματα στο πόδι μετά από μια πτώση που είχε στο σπίτι του.

“Πέντε ραμματάκια ξαφνικά! Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Όλα καλά φιλαράκια μου”, έγραψε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Beautiful People στα social media μετά την περιπέτεια που πέρασε. Και αμέσως δέχτηκε τις ευχές των φίλων του για γρήγορη ανάρρωση.

Πώς έγινε όμως το ατύχημα; Ο Χάρης Σιανίδης γλίστρησε καθώς έβγαινε από την μπανιέρα του και χτύπησε σε μια από τις γωνίες της. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα και τώρα πια είναι καλά. Γρήγορα, μάλιστα, επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις τελευταίες τρεις μέρες τον είδαμε στην ελληνική εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής με τους διάσημους φίλους του…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πένθος για τον Γιώργο Λιάγκα: Έχασε τον πατέρα του! Δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή

Υπόθεση Παντελιδη: Τα ναρκωτικά, οι αερόσακοι και τα κορίτσια (Φρόσω-Μίνα) που μίλησαν!!!

loading...