Συντετριμμένος είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Βαγγέλης Τσάκωνας. Ο μοναχογιός του Κώστα Τσάκωνα, δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα την απώλεια του πατέρα του, που «έφυγε» από τη ζωή στα 72 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του govastileto.gr, πατέρας και γιος είχαν μια ιδιαίτερη σχέση, ενώ όπως μπορείτε να δείτε έμοιαζαν πολύ στην εξωτερική εμφάνιση όχι όμως και στον χαρακτήρα αφού ο Βαγγέλης σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν, είναι πιο χαμηλών τόνων, σε αντίθεση με το εκρηκτικό ταπεραμέντο που χαρακτήριζε τον πατέρα του.

Ο Κώστας Τσάκωνας είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο του Βαγγέλη, που περνούσε πολλές ώρες μαζί του, στο στούντιο μοντάζ που είχε φτιάξει τα τελευταία χρόνια στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας που διατηρούσε ο δημοφιλής ηθοποιός στην Αργυρούπολη. Όση ώρα εργαζόταν ως μοντέρ και κάμεραμαν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιό του, ο Κώστας Τσάκωνας, εξέπλησσε ευχάριστα τους πελάτες του γιου του, που παρά τη δυσκολία του να κατέβει τις σκάλες, φρόντιζε να τους χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου με τα αστεία του. Ο Βαγγέλης Τσάκωνας όλα αυτά τα χρόνια είχε προτιμήσει να μείνει low profile και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μη θέλοντας να «εκμεταλλευτεί» το όνομα του πατέρα του για να του ανοίξει οι επαγγελματικοί δρόμοι.

Το μεγάλο παράπονο και ο καημός του Κώστα Τσάκωνα, ήταν να του χαρίσει ο γιος του ένα εγγονάκι και να πάρει το όνομά του.

Untitled

govastileto.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ