Η απίστευτη κοτσάνα και αγένεια του πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου δεν υπαρχει! Το καλό είναι βέβαια ότι η παρουσιάστρια το χειριστηκε πολύ καλά και της έκοψε τον αέρα…

Ο λόγος για την Ειρήνη Γκανιάτσου, η οποία όταν έδειξαν τις δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ και της συντρόφου του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για κάποιον λόγο ξέσπασε, κανείς βέβαια δεν κατάλαβε γιατί, μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι η συγκεκριμένη δημοσιογράφος «στόλιζε» μία κοπέλα εννοώντας δημοσίως ότι είναι μαϊντανός που στην ουσία, δεν ήξερε καν πως είναι ηθοποιός και είχε και ρόλο στην ταινία αυτή!

«Ως τι κάθισε να κάνει δηλώσεις η συγκεκριμένη κοπέλα; Ως τι κάθισε να φωτογραφηθεί;». Μας έρχεται μία πολύ καλή απάντηση στο μυαλό αλλά δεν μπορούμε να την πούμε… Λάθη παντού γίνονται αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να μειώνεις έναν άνθρωπο γιατί απλά θες να δείξει ότι επιτέλους υπάρχεις στο πάνελ, όταν είσαι αδιάβαστη και δεν ξέρεις καν ποια είναι αυτή η κοπέλα! Η Καινμούργιου ωστόσο, την έβαλε στην θέση της, αποκαθιστώντας την αλήθεια! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτή είναι η νεά σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά – Μία κούκλα!

Ο κακός χαμός! Πρωτοφανής επίθεση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες!

Ο εκνευρισμός της Τάμτα όταν την ρώτησαν για τον Κασιδόκωστα και τα ακριβά κοσμήματα!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ