Ο κακός χαμός έγινε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστοφή της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, από το ταξίδι χλιδής στον εξωτικό προορισμό των Σεϋχελλών. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Youweekly.gr, με αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο, ο Μάκης Παντζόπουλος φανερά εκνευρισμένος, βιντεοσκοπούσε και κοιτούσε ειρωνικά τους φωτογράφους, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να καλύψουν τη άφηξη του ζευγαριού και των παιδιών της Ελένης από τις διακοπές τους.

374449

Δείτε ακόμη: Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη για τις εξωτικές διακοπές χλιδής των 5000 ευρώ ημερησίως;

Όπως είπαν οι φωτογράφοι στο youweekly.gr, ο σύντροφος της Ελένης ήταν σε πολύ άσχημη διάθεση και με εξαιρετικά ειρωνικό ύφος, τους τραβούσε βίντεο απειλώντας τους εμμέσως, ότι θα δείξει στα social media ποιοι είναι αυτοί που παρενοχλούν την οικογένειά του.

374451

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ανανεωμένη και μαυρισμένη από τις Μαλδίβες – Δείτε πώς εμφανίστηκε στην εκπομπή

374466

Δείτε ακόμη: Όλη η αμύθητη περιουσία της Ελένης Μενεγάκη σε δικαστικό πραγματογνώμονα. Τι συμβαίνει; Αποκλειστικό στο youweekly.gr

Από την άλλη μεριά η Ελένη Μενεγάκη, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες – που μόνο το youweekly.gr εξασφάλισε – ήταν καλυμμένη από πάνω εως κάτω με ένα μαντίλι ως μπούρκα και έκρυβε το πρόσωπο της με μία βεντάλια.

Και επειδή το θέμα που διαβάσατε θα το κλέψουν όλοι, εσείς να θυμάστε ότι πρώτα το διαβάσατε στο youweekly.gr

Δείτε ακομη: Αλήθεια, ποια ακριβώς είναι η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη που δέσμευσε ο πραγματογνώμονας; Το youweekly.gr σας την παρουσιάζει…

loading...