Η παρουσιάστρια είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γιατί σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είναι έτοιμη ακόμη να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους ενώ φοβάται πως θα σχολιαστεί κάποια έξοδός της με φίλους και μάλιστα βραδινή. (Δείτε εδώ πως την ξεφτίλισε ο Μποτρίνι)

Έτσι, όπως αναφέρει το Λοιπόν έχει αφοσιωθεί στους γιους της, ενώ έχει στο πλευρό της τη μητέρα της, η οποία ήρθε από το Κιλκίς προκειμένου να στηρίξει την κόρη της σε αυτή τη μεταβατική περίοδο της ζωής της της. Μάλιστα μάνα και κόρη θα αναχωρήσουν μαζί τα Χριστούγεννα για το Κιλκίς, εκεί όπου η Φαίη θα χαλαρώσει στο πατρικό της σπίτι, ενώ ο Γιώργος έχει προγραμματίσει ταξίδι στο Λονδίνο με τους κολλητούς του.

Όλα αυτά έρχονται και «τσιτώνουν» τα νεύρα της Φαίης και μερικές φορές αντιδρά λίγο περισσότερο έντονα από όσο θα ήθελε. Κάπως έτσι συνέβη και πριν μερικές μέρες, όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, όταν σχολίαζαν τα πλάνα του Γιώργου Λιάγκα, η Σάσα Σταμάτη το… πείραξε  προκαλώντας την έκρηξη της Φαίης (Δείτε το απόσπασμα εδώ).  Πολλοί λένε ότι στην πλάκα φαίνονται οι πιο σοβαρές κουβέντες και όσοι βρέθηκαν στο πλατό του «Πρωινού» εκείνη τη στιγμή ορκίζονται ότι το ύφος της Φαίης μόλις είπε τη συγκεκριμένη κουβέντα έκρυβε πολλά για τη συνεργάτιδά της, που φαίνεται ότι διάλεξε στρατόπεδο.

loading...