Γίνε classy & fabulous σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Αντίγραψε το μακιγιάζ της

Τόλμησε το και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram - @ilianapapageorgiou
Instagram - @ilianapapageorgiou

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της, που φροντίζει να συμπληρώνει με τα κατάλληλα beauty looks. Εδώ προτίμησε ένα κλασικό μακιγιάζ, τονίζοντας με μια λεπτή γραμμή eyeliner τα βλέφαρα και ολοκληρώνοντας με ένα φλογερό κραγιόν στα χείλη της. Για το χτένισμά της, οι ανάλαφροι κυματισμοί ολοκλήρωσαν μοναδικά το look της. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

How to

Αφού περιποιηθείς την επιδερμίδα σου με τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας άπλωσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup σε μέτωπο, ζυγωματικά, πιγούνι και λαιμό. Στη συνέχεια σχημάτισε μια λεπτή γραμμή από ένα μαύρο eyeliner σύριζα στις πάνω βλεφαρίδες επεκτείνοντάς τη προς την εξωτερική γωνία των βλεφάρων.

Μόλις τελειώσεις συμπλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια εφαρμόζοντας μια σκούρα σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες. Για να δώσεις μια όψη υγείας στο πρόσωπό σου πέρασε μερικές πινελιές από ένα ροζ ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα κρεμώδες κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση. Τέλος, για να δημιουργήσεις αυτό το κυματιστό εφέ στα μαλλιά σου γύρισέ τα τούφα-τούφα με ένα σίδερο για μπούκλες και μόλις ολοκληρώσεις άνοιξέ τες με τα δάκτυλά σου.

Tip

Για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα φρόντισε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με μια ειδική κρέμα για άμεση αναζωογόνηση, που επιπλέον δρα ενάντια σε μαύρους κύκλους και σακούλες.