Τούνελ: Το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη με καλεσμένο τον Μάνο προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter

"Όταν ξέρεις όλους τους ενόχους αλλά..."

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τούνελ: Το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη με καλεσμένο τον Μάνο προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter

Καλεσμένος στην εκπομπή Φως στο Τούνελ βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8/4 ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν με λίγα χρόνια διαφορά. Η μητέρα τους έχει προφυλακιστεί με τις κατηγορίες πως σκότωσε την μια κόρη της, Τζωρτζίνα, ενώ γίνονται έρευνες και για τα άλλα δυο παιδάκια.

«Καλησπέρα! Δεν λέει φίλοι μου να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε πριν από δύο μήνες στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους. Η μητέρα κρίθηκε ήδη προφυλακιστέα. Άνοιξαν ήδη και οι φάκελοι των θανάτων των δύο άλλων παιδιών. Ερευνάται αν και τα άλλα δύο παιδιά έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας. Στο Τούνελ συνεχίζουμε την έρευνά μας. Φέρνουμε στο φως ιδιαίτερες μαρτυρίες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στις έρευνες. Ο νεαρός πατέρας, ο Μάνος, δήλωσε υπέρ της κατηγορίας της γυναίκας του και μετά ήρθε εδώ στο Τούνελ και βρεθήκαμε για ώρες και μιλήσαμε με τη συνοδεία του δικηγόρου του και όχι με αστυνομικούς», ήταν τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη

Ο Μάνος λοιπόν έκανε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την σχέση του με την Ρούλα, ενώ μίλησε και για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί. Όπως για παράδειγμα για το γεγονός πως σκεφτόταν να βάλει ανθρώπους να τον χτυπήσουν όσο ήταν στην Αθήνα με σκοπό να μην μπορεί να δουλέψει και να γυρίσει πίσω στην Πάτρα.

Ωστόσο, εκτός των αποκαλύψεων του, πολλές αντιδράσεις έφερε και η ένδυση της Αγγελικής Νικολούλη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος φόρεσε κόκκινο σακάκι στην εκπομπή, ενώ και στην συνέντευξη που πήρε από τον Μάνο φορούσε κόκκινο πουκάμισο.

Το γεγονός λοιπόν αυτό δεν γινόταν να αφήσουν ασχολίαστο οι χρήστες του twitter και δε οι φανατικοί θαυμαστές της. Μάλιστα, έχει μιλήσει και η ίδια για αυτό.

Τα tweets για το κόκκινο σακάκι της Νικολούλη στο Τούνελ