Αυτή η νύχτα μένει: Δεκάδες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για τον Γιάννη Τσορτέκη

Τι συνέβη με το χθεσινό 19/12 επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Τσορτέκης για ακόμη μια φορά αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Μετά το τέλος του Maestro που τράβηξε τα καλύτερα σχόλια για την υποκριτική του (δείτε αν θα βρεθεί και στο δεύτερο κύκλο), συνεχίζει να συγκλονίζει και με την ερμηνεία του στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει στον ALPHA.

Τι συνέβη με τον Τσορτέκη και τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 19/12 επεισόδιο, Ο Γιώργης ζήτησε από την Νίτσα να πάει να τον θαυμάσει στο ποδόσφαιρο, ωστόσο εκείνη του αρνήθηκε γειώνοντας τον και τον έβαλε σε friendzone, αφού δεν θέλει να παραδεχτεί τα αληθινά συναισθήματα της.

Παρόλα αυτά, εκείνος συνεχίζει να την αγαπά με όλη του την καρδιά και να αντέχει τα "χαστούκια" που τρώει από τον μεγάλο του έρωτα.

Όπως ήταν λογικό το twitter πήρε φόρα και αφού όπως έχει δείξει έχει τεράστια αδυναμία στον Γιώργη, ξεκίνησε να κράζει την Νίτσα, αλλά και να σχολιάζει πόσο ερωτευμένος είναι και τι κάνει για τον έρωτα (δείτε εδώ όλα τα τελευταία επεισόδια της σειράς).

Οι σημερινές 20/12 εξελίξεις της σειράς

Ο Αλέξανδρος σχεδιάζει να φύγει ξανά από το Αγρίνιο μακριά απ’ όλους και όλα, όμως η Φωτεινή είναι αποφασισμένη να φτάσει ως το τέρμα και ζητάει εξηγήσεις από τον παπα-Δανιήλ. Εκείνος όμως δεν λέει κουβέντα προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες.

Αυτή η νύχτα μένει

Ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη, αλλά η Φωτεινή απαιτεί εξηγήσεις: «Τόσο καιρό σωπαίνω και δεν λέω κουβέντα σε κανέναν, σε στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου, ενώ κανείς δεν ρωτάει εμένα πώς νιώθω! Δεν πρόκειται να σταματήσω αν δεν πάρω τις απαντήσεις που θέλω! Γιατί έφυγε η μαμά εκείνη τη μέρα; Τι είχε γίνει; Καταλαβαίνεις ότι θα έφευγε χωρίς καν να μας αποχαιρετίσει; Πες μου την αλήθεια, θα τρελαθώ», φωνάζει στον πατέρα της και εκείνος της αποκαλύπτει: «Η μάνα σας αυτοκτόνησε».

Η Φωτεινή, μετά το αρχικό σοκ, πείθεται για την εκδοχή αυτή και δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας, κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς που επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά τον γιο της.