Αυτή η νύχτα μένει: «Αυτά που τους στέρησε η ζωή...» - Δάκρυσαν οι τουιτεράδες με τον μικρό Θεοδωράκη και την Διαμάντω

Στο χθεσινοβραδινό (15/3) επεισόδιο του ALPHA

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: «Αυτά που τους στέρησε η ζωή...» - Δάκρυσαν οι τουιτεράδες με τον μικρό Θεοδωράκη και την Διαμάντω

Στο χθεσινοβραδινό (15/3) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» είδαμε τους πρωταγωνιστές να αγωνιούν και να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω τους.

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να πείσει το Στρατή πως ο Χρήστος βρέθηκε πίσω από όσα τον ταλαιπωρούν. Οι δύο άντρες θα βρέθηκαν αντιμέτωποι για μια ακόμα φορά, ο Στρατής διάλεξε το λυτρωτικό δρόμο που οδηγεί στη Ζέτα όμως μια ακόμα έκπληξη τον περίμενε. Ο Σταματιάδης βρέθηκε μπροστά σε ένα δίλλημα που τον ανάγκασε να σκεφτεί τις πραγματικές προτεραιότητες του.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η νύχτα μένει: Ήρθε η ώρα - Γιώργης και Νίτσα παντρεύονται!

Ο Διαγόρας άπλωσε τις επιχειρήσεις γοητείας στο σπίτι του Χρήστου και εκείνος αναγκάστηκε να αποδεχτεί τη «βοήθεια» του την ίδια στιγμή που η Βάσω του έθεσε όρια. Η Φωτεινή σε μία ακόμα απρόσμενη, όσο και απελπισμένη, πράξη της.

Βέβαια, η σκηνή με την Διαμάντων και τον μικρό Θεοδωράκη στο σπίτι του, ήταν αυτή που έκανε τους χρήστες του twitter να λιώσουν και να το σχολιάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για την Δαιμάντω και τον Θεοδωράκη στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Οι αποψινές 16/3 εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 54

Ο Χρήστος οδηγείται σε μια λυτρωτική απόδραση ενώ ο Στρατής καταπίνει την πικρία του δεχόμενος τη στήριξη της Διαμάντως αλλά ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ερωτήματα που του θέτει η Φωτεινή. Ο Διαγόρας και ο Άλκης εντείνουν τις έρευνες τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ο Τάσος αρχίζει να ασφυκτιά στη νέα κατάσταση ενώ ο Πέρης κάνει ένα λάθος που θα αποδειχθεί μοιραίο. Ο Στέλιος παίρνει πρωτοβουλίες που τον οδηγούν να ξαναγυρίσει στις μέρες του θανάτου της Μαρίνας.