Μένει πάντα αδύνατη με αυτή τη διατροφή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολύ εύκολη, μπορείς να την ακολουθήσεις κι εσύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μένει πάντα αδύνατη με αυτή τη διατροφή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει χάσει πολλά κιλά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως διαχρονικά καταφέρνει να διατηρεί το κορμί της αψεγάδιαστο.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τη διατροφή της

"Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχωνόμαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.

Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρί σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου... και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα" μας λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατροφή

«Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».

Χαμός στο Instagram με τη νέα τόπλες φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Για άλλη μία φορά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε την ευκαιρία να ταράξει τα νερά στο Instagram με τη νέα ανάρτηση που έκανε από τις καλοκαιρινές της διακοπές, στην οποία ποζάρει τόπλες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή της και πλέον απολαμβάνει ανενόχλητη το καλοκαίρι της. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες, γιόρτασε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα την ονομαστική της εορτή.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μπάνιο της, στην οποία έχει βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό και έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία με δύο πολύχρωμους αστερίες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόπλες