Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Με αυτόν τον τρόπο επιλέχθηκαν οι ένορκοι στην δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η αποκάλυψη του δικηγόρου της

Επίθεση με βιτριόλι: Με αυτόν τον τρόπο επιλέχθηκαν οι ένορκοι στην δίκη της Ιωάννας Παλιοσπύρου
Έγκλημα 15.09.2021 17:16
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο t-live μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/9) ο Νίκος Αλεξανδρής, ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ο ίδιος αναφέρθηκε φυσικά αναβολή της σημερινής δίκης, η οποία μεταφέρθηκε στις 30 του μηνός.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Δεχόταν αρκετές εισηγήσεις από τους γιατρούς της και το συγγενικό περιβάλλον της για να μην παραστεί στη δίκη/ Η Ιωάννα εμφάνισε νέα ιατρικά προβλήματα, λόγω της πίεσης και του άγχους. Ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από το σπίτι της και ήρθε σε επαφή με τόσο κόσμο.

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που οι ένορκοι στη δίκη είναι μόνο άνδρες, αποκαλύπτοντας πως η διαδικασία γίνεται με κλήρωση. «Ήταν θέμα τύχης. Αλλά η υπεράσπιση έχει το δικαίωμα να εξαιρέσει τρεις ενόρκους και επέλεξε να εξαιρέσει τις γυναίκες που κληρώθηκαν».

Τέλος, ανέφερε πως η υπεράσπιση προχώρησε σε αυτή την κίνηση, καθώς οι άνδρες θα παραμείνουν πιο αποστασιοποιημένοι, συγκριτικά με τις γυναίκες, που πιθανώς, εμπλακούν συναισθηματικά, βλέποντας την Ιωάννα Παλιοσπύρου και ακούγοντας από την ίδια όσα έζησε.

«Έδειξε πόσο δειλή είναι» - Η πρώτη δήλωση έξω από το εφετείο

Μεταφέρθηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου από την 36χρονη Έφη, που έγινε πριν από ενάμιση χρόνο στην περιοχή της Καλλιθέας. Μάλιστα, η κατηγορούμενη, αποφάσισε να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο και αντί αυτού βρέθηκε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου, προκειμένου να την υπερασπίσει.

Σύμφωνα με την Κέλλη Χεινοπώρου και το Πρωινό, η Ιωάννα κάθισε μέσα στην αίθουσα μαζί με την μητέρα της και όταν άκουσε την δήλωση της κατηγορουμένης ότι δεν θα παραστεί στο δικαστήριο, ήταν φανερά απογοητευμένη.

Με το άκουσμα πως η 36χρονη δεν θα παρευρεθεί, αλλά και πως η δίκη πήρε παράσταση για τις 30 του Σεπτέμβρη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναχώρησε από το εφετείο. Ωστόσο, θέλησε κατά την έξοδο της να κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω όταν δω τον θύτη μου»

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 10 χρόνια από τώρα

Share