Άγγελος Αναστασιάδης: Σοβαρό τροχαίο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή! Διαλυμένο το αγροτικό του!

Τύχη βουνό μετά την πτώση στη χαράδρα!

Άγγελος Αναστασιάδης: Σοβαρό τροχαίο για τον διεθνή ποδοσφαιριστή! Διαλυμένο το αγροτικό του!

Σοβαρό τροχαίο είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης! Αγωνία για τον διεθνή ποδοσφαιριστή! Διαλυμένο το αγροτικό του!

Οι φωτογραφίες του αυτοκινήτου που ανήρτησε στα social media η σύζυγος του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας μετά το τροχαίο ατύχημα δείχνουν το μέγεθος των ζημιών που υπέστη το αγροτικό στο οποίο επέβαινε ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με τον συνεργάτη του, Άγγελο Τερζή!

Θανατηφόρο τροχαίο! Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και άφησε πίσω 13 νεκρούς!

Τύχη βουνό είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος δεν έπαθε το παραμικρό μετά την πτώση σε χαράδρα τριών μέτρων του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ενώ ταξίδευε προς την Αρναία.

«Ο Άγγελός μου είναι καλά μετά το τροχαίο του» έγραψε η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη στο Facebook.

Αναστασιάδης τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε στην Αρναία για να δει αρχικά κάποιους φίλους του, αλλά και για να παραβρεθεί σε ένα τραπέζι που έκανε ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο σοκ στο Λουτράκι! Οδηγός διέλυσε τρία καταστήματα!

Ένα τροχαίο που έχει προκαλέσει σοκ συνέβη πριν από λίγο στο Λουτράκι! Ένας οδηγός διέλυσε με το αυτοκίνητό του τρία καταστήματα!

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών - Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Έκτακτο! Τροχαίο σοκ στη Λεωφόρο Σπάτων! Νεαρός οδηγός "καρφώθηκε" σε μία σιδεριά!

Απίστευτες είναι οι εικόνες από ένα τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 23χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- και έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία καταστήματα και μία κολόνα της ΔΕΗ.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, όπως καταγράφουν και οι εικόνες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Αρχικά, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Δείτε εικόνες από το τρομερό ατύχημα:

αυτοκίνητο διέλυσε μαγαζιάτροχαίο λουτράκιτροχαίο μαγαζιά